Aivar Kuusmaa mängus Rockiga hoolealuseid juhendamas.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
14. november 2015, 19:11

Aivar Kuusmaa: esimesel poolajal 0 pallikaotust, ma pole oma meeskondadel seda veel näinud!

Rapla Avise korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa tunnistas pärast 74:63 võitu Tartu Rocki üle, et täit rahulolu tal pole.

"Esiteks polnud Rock mängul täisjõuga ja teiseks on meil endal teatud probleeme. Mõistagi rõõmustab võit alati," säilitas Kuusmaa range treeneri hoiaku. "Gert Dorbek jäi täna vigastusega kõrvale, Kullamäe andis Robin Kivile 20+ minutit. Mitte et Kivi mänginuks pahasti, aga see jätab ikkagi oma jälje."

Mõistagi rõõmustas Kuusmaad 23 punkti visanud Martin Paasoja esitus, samuti eesliinimeeste Will Artino ja Domagoj Bubalo panus. "Täna aga meeskonna kapten [Indrek Kajupank] ei leidnud oma mängu ja Devin Brooks on meeskondliku rünnaku joonisest veidi väljas. Valmistusime mänguks hästi ja mehed teadsid kaitses, mida teha."

Kui Kuusmaa ütles, et täit rahulolu pole, siis ühest asjast oli küll - esimese poolaja 0 pallikaotust! "Ma pole seda oma meeskondadel veel näitnud!" hüüatas ta. "Ülesanne oligi mitte lasta Rockil poolkiireid rünnakuid teha ja selleks ei tohtinud me palle kaotada. Esimesel poolajal (lõppes 43:23 - toim) täitsid mehed selle ülesande perfektselt! Teisel poolajal tuli pallikaotusi juba sisse ja Rock karistaski need kohe ära."