Gert Kullamäe pidi pärast mängu õnnitlema oma head sõpra Aivar Kuusmaad võidu puhul.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
14. november 2015, 19:25

Mõtlik Gert Kullamäe: oleme hädas palli liigutamise ja korvi saamisega (1)

Tartu Rocki peatreeneril Gert Kullamäel on mõtteainet küllaga, sest mitte ainult teisipäeval Južnõi Himiku, vaid ka täna Rapla Avise vastu kiratses rünnak täiega.

"Täna katsetasin, tulemusele ei keskendunud ja tahtsin ka noorematele, eelkõige U16 koondise mängijale Robin Kivile palju mänguaega anda. Robin on treeningutel olnud väga tubli, sai täna väärtuslikud minutid ja kasutas needki hästi ära," leidis Kullamäe 63:74 allajäämisest ka positiivset.

Ent edasi: "Meie rünnak on kuidagi arutu. Oleme praegu nii palli liigutamise kui ka korvi saamisega väga suures hädas." Mis aitaks olukorda paremuse suunas muuta? "Mehed on ja jäävad samaks. Kui teaks... Meil lonkab selg ees korvi poole mäng, on veel teatud hädasid. Visked peavad millalgi minema hakkama, meie kaug- ja vabavisete protsendid on väga nadid.

Tänane mäng koduse liiga tabelit suurt ei mõjutanud, kolmapäeval tuleb Leedus tähtis heitlus (eurosarjas Utena Juventusega - toim). Püüame asju parandada ja läheme võitlema."

Rockil puudus täna peale Marek Doronini ka Gert Dorbek, kel oli mänguvorm küll seljas, aga kes jäi pingile. "Sain eelmises mängus küünarnukiga hoobi ribidesse. Kui uuesti saanuks, olnuks paha. Kolmapäeval mängin Leedus kindlasti," selgitas Dorbek olukorda.