David Luiz.Foto: JEAN CHRISTOPHE MAGNENET
Jalgpall
15. november 2015, 16:05

PSG staarid ei taha terrorirünnakute tõttu Pariisi naasta

Paris Saint-Germainis klubileiba teeniv Brasiilia jalgpallur David Luiz ei kiirusta Pariisi terrorirünnakute järel Prantsusmaale naasmisega ning väidetavalt pole ta ainus selline PSG pallur.

Reedel korraldatud terrorirünnakutes on surma saanud vähemalt 128 inimest ning rohkem kui teist sama palju said vigastada, kellest mõne tervislik seisund on endiselt kriitiline. Rünnaku eest võttis vastutuse äärmusrühmitus Islamiriik.

28aastane Luiz polnud rünnakute ajal Pariisis, sest esindab Brasiiliat Lõuna-Ameerika 2018. aasta MM-valikmängudes, kus viigistati 1:1 Argentiinaga ja teisipäeval mängitakse Peruuga.

"Minu tüdruksõber, mõned sõbrad ja sugulased on Pariisis ning nad on kõik väga kurvad ja hirmul. Ma ei tea, mida teha: minna Pariisi tagasi või mitte," vahendab Daily Mail keskkaitsja sõnu. "PSG eest mängimine on minu töö, aga kui oleks minu teha, siis ei läheks ma sinna tagasi."

Väidetavalt ei põle soovist Pariisi naasta ka Luizi klubikaaslane, 28aastane ründaja Edinson Cavani. Uruguai koondise peatreeneri Alvaro Gonzalezi sõnul on Cavani talle öelnud, et ei eelista sinna tagasi minna.