Ott Tänak - Raigo Mõlder Walesi rallil.Foto: AFP / Scanpix
Auto-Moto uudised
15. november 2015, 19:56

Neljandalt kohalt katkestanud Ott Tänak: raske öelda, mis juhtus (6)

Walesi ralli viimast võistluspäeva neljandalt kohalt alustanud, kudi päeva avakatsel auto lõhkunud ja katkestanud Ott Tänak tunnistas, et ei tea, miks sõiduviga tekkis.

"Raske öelda, mis juhtus," sõnas ta M-Sporti pressiteate vahendusel. "Ma ei sõitnud täielikult teelt välja, vaid vasak ratas käis õrnalt teepervel. Õnnetuseks lebas seal kivi, mis lõhkus rattakinnituse. Nii lihtne see oligi: väike, aga piisav kahjustus, et lõpetada meie ralli."

Kuigi Tänak katkestas tänavu 13 rallist koguni seitse, võtab ta hooajast kaasa palju positiviset. "Alates Sardiiniast oleme olnud kruusal piisvalt kiired, et võidelda poodiumikoha nimel. Kõik pole alati plaanipäraselt läinud, kuid oma esimesel tehasetiimiaastal tahtsime tõestada, et oleme piisavalt kiired heitlemaks kõrgeimate kohtade nimel," lausus Tänak, kelle saatus on hetkel lahtine.

"Autoralli on spordiala, kus kogemused on äärmiselt tähtsad. Kui sa tahad hoida kiirust kogu nädalavahetuse jooksul, vajad kogemusi ja need on need, mida me oleme tänavu kõvasti hankinud."