Brian Harper ja Tartu käivad neil kuudel kokku kui sokk ja saabas.Foto: Aldo Luud
Korvpall
16. november 2015, 16:37

Rocki leegionär Brian Harper võttis naise Tartusse kaasa: happy wife, happy life! (1)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna tänavune ainus ameeriklasest leegionär Brian Harper võttis abikaasa Eestisse kaasa ja ütles naerdes: happy wife, happy life!

Ehk kui naine on õnnelik, on ka elu õnnelik. "unnen end siin väga mugavalt. Mina ja mu naine naudime siin elamist väga, ka temale väga meeldib Tartus. Kui temal on hea, on ka mul hea, aga mulle meeldib väga nii linn, meeskond kui siinne organisatsioon," rääkis maailmarändur Harper intervjuus Rocki kodulehele.

"Siin on selline väikese linna kodune tunne. Elasin Saksamaal mängides sarnases väikelinnas, Trieris, ja see tuletab mulle seda hooaega meelde. Tartu on väga-väga ilus linn: hästi hooldatud, hooned ja arhitektuur on väga ilusad. Kõik vajalik on olemas ja tundub, et kõigile meeldib siin elada," ei jõua Harper Lõuna-Eesti keskust ära kiita.

Korvpallilises plaanis võttis mees Rocki eripärad võrreldes oma eelmiste peatuspaikadega kokku järgmiselt: "Arvan, et sel hooajal õpin kõige rohkem seda, kuidas oma minuteid efektiivsemalt kasutada. Siin on rotatsioon piisavalt suur ja see annab mulle võimaluse end igakülgselt arendada, mis omakorda muudab mind mängus efektiivsemaks. Iga blokk, iga sööt ja lauapall on tähtsad, saan siin keskenduda detailidele."

Rohkem saab Harperi kohta teada Rocki kodulehel avaldatud täispikast intervjuust.