Andres Sõbra teatel vaevab Janari Jõesaart jalavigastus.Foto: LAURA OKS
Korvpall
18. november 2015, 14:47

Andres Sõber: pole kindel, kas Jõesaar saab täna mängida (1)

Rakvere Tarva korvpallimeeskond peab teist päeva järjest Lätimaal Balti liiga mängu, täna astutakse vastu täiseduga esinevale Liepajale.

Eile saadi lisaajal valus kaotus Jurmalalt ning peatreener Andres Sõber selgitas meeskonna hetkeseisu. "Jah, meie asjad ei toimi praegu kõige paremini, aga siin on mitmeid põhjuseid. Janari Jõesaarel on välja löönud reievigastus. Proovisin teda eile korra, kuid pole kindel, kas ta täna saab mängida. Mario Paistel oli kaks mängu vahele jäänud, ta pole hetkel parimas vormis. Robert Peterson ja Rannar Raap ei pruugi igas mängus skoori teha," rääkis juhendaja põhjustest, miks eestlased ei visanud kamba peale kokku ühtegi punkti.

"Lisaks olime ühe autoavarii tunnistajad ja jõudsime seetõttu mängusaali 20 minutit enne kohtumise algust. Korralik soojendus jäi tegemata, mõni minut hiljem kutsuti juba meeskondade tutvustamisele."

Sõber kinnitas, et Liepajale antakse lahing. "On tulnud mõni valus kaotus, aga meil on Balti liigas ka kolm võitu käes. Oleme suutnud lõpuni heidelda Eesti meistri (Tartu Rock - toim) ja Leedu hetke kolmanda klubiga (Prienai Vytautas - toim)."