Ezequiel Lavezzi (vasakul) andis Lucas Bigliale võiduvärava toonud söödu. Taamal on rõõmustamas värava sepistamisel samuti rolli mänginud Ever Banega Foto: JOHN VIZCAINO
Jalgpall
18. november 2015, 17:22

VIDEO | Argentina jalgpallikoondis teenis MM-kvalifikatsiooniturniiril esimese võidu

Argentina jalgpallikoondis teenis eile hilisõhtul peetud MM-kvalifikatsiooniturniiri neljandas voorus esimese võidu.

Esimeses kolmes voorus kahekordse maailmameistri standardeid arvestades vaid kaks hädist punkti teeninud Argentina oli eile võõral väljakul Lucas Biglia väravast 1:0 parem Kolumbiast.

Kuigi terve kohtumine möödus Argentina taktikepi all, ei suudetud mitmeid häid võimalusi ära kasutada ning lõpuvile eel oli pigem õnne, et kolme võidupunktiga lahkuti.

Võimsas hoos jätkab Ecuador, kes alistas võõrsil 3:1 Venezuela ning jätkab nelja vooru järel ainsana täiseduga.

Teistes eile hilisõhtul ja öösel peetud kohtumistes oli Brasiilia koduväljakul 3:0 parem Peruust, Uruguay sama tulemusega Tšiilist ning Paraguay 2:1 Boliiviast.

Tabelit juhib 12 punktiga Ecuador, kellele järgnevad Uruguay 9 ning Brasiilia, Paraguay ning Tšiili 7 silmaga. Argentina on kogunud 5, Kolumbia 4, Boliivia 3 ja Peruu 3 punkti. Regiooni kehvimaks meeskonnaks peetav Venezuela on punase laternana nulli peal.

Lõuna-Ameerika valiksarjast pääsevad otse Venemaale peetavale MMile neli esimest. Viiendale kohale platseeruv koondis peab üleminekumänge Okeaania tsooni võitjaga.