Korvpall

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ühepunktilisest allajäämisest eurosarjas: edasipääsulootused on nüüd kadunud, peame kodus au pärast võitlema (4)

LISA KOMMENTAAR

Lugeja19. november 2015, 01:27
Paluks selgitust viimasele rünnakule ? klounikari .
Huviline fänn19. november 2015, 00:48
Mannetu. Kui sellise lahenduse kavandas Varrak, on ta idioot. Veideman ei ole ju sellel aastal mitte millegagi hakkama saanud, ja mängida tema peale kogu lõpp, on ikka tase!! Seal oli ju Sokk, kes juba korra tegi asja ära. Ei ole sõnu. Kas teadlikult taheti FIBA Europe Cup'ilt välja kukkuda? Ja ega Tartu Ülikool/Rockigi saatus kerge pole. Piisab Utena Juventusel Ukrainas Himikut võita, ja ongi kõik läinud. Ei usu, et Rock suudaks Ukrainas võidu saada.
Ants19. november 2015, 10:36
No ei ole kõik. Kui Rock kodus võidab Küprose meeskonda (mida ta eeldatavasti ka teeb), on edasipääs ikkagi kindel. Ukrainas on võimalik võita, kuid see ei tohiks määrata enam midagi.
Cramo on muidugi nali kuubis.
Huviline fänn19. november 2015, 12:20
Mis asi Sul kindel on? Ka Utena võidab Küprose satsi ju kindlasti. Ning seda teeb ka Juzhny Himik Ukrainast. ja kui Ukrainas Tartu kaotab ja Utena võidab on asjad selged. Ja ka juhul, kui Utena ja Tartu võidavad, on kolmel satsil neli võitu. Nii, et asjad ei ole teps mitte lõplikud.