Stephen Curry ja Golden State surusid Chris Paulile ja Clippersile oma tahtmise peale.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
20. november 2015, 09:16

Ka Clippers ei suutnud "sõdalasi" pidurdada. Kas Golden State marsib nüüd 20 võiduni välja?

NBA korvpallimeister Golden State Warriors oli tänavust hooaega alustanud üldse komistuseta ning fännide - nende, kellele nii pikad võiduseeriad ei meeldi - lootus oli läinud öö ja Los Angeles Clippersi peal. Clippers tahtis parimat, ent seegi mäng läks nagu alati.

Clippers juhtis veel 5 minutit enne lõppu 10 punktiga, kuid Warriors vastas 22:5 spurdiga ja võitis 124:117. Andre Iguodala tabas selle spurdi ajal kaks kolmest ning jagas kaks korvisöötu Draymond Greenile, ühe kolmese lisasid Klay Thompson ja Stephen Curry. Ning lõppseisu vormistasid kaks viimati nimetatut viimasel minutil kuue vabaviskega.

Kui lõpuspurdi vedajaks kerkis Iguodala, siis mängu kokkuvõttes oli ikka Curry see, kes jõudis 40 punktini. Thompson lisas 25, Harrison Barnes 21, Green 19. Clippersit ei päästnud ka Chris Pauli 35 ja Blake Griffini 27 punkti.

NBA ajaloos on ainult neli meeskonda alustanud hooaega 13 võiduga. Nüüd võib juba küsida, kas tiitlikaitsja sammub 20 võiduni välja? Edasine kalender: kodus Chicago, võõrsil Denveri, kodus lakersi, võõrsil Phoenixi, kodus Sacramento, võõrsil Utah' ja Charlotte'iga. Need viimased mängud on juba idaranniku turnee alustuseks, kodust eemal peetakse seitse mängu järjest. Näib, et hiljemalt kusagil seal ka "0" kaotuste lahtrist kaob.

Teistes läinud ööl peetud mängudes alistas Cleveland Milwaukee 115:100 ja Miami Sacramento 116:109.