Wayne Rooney ja Anthony MartialFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
20. november 2015, 23:34

LAATSARET! Manchester Unitedil on vaid üks(!) terve ründaja (2)

Wayne Rooney, Anthony Martial, Maouane Fellaini – Manchester Unitedi vigastatud ründemängijate nimekiri on nõnda pikk, et peatreener Louis van Gaal peab homme Watfordi vastu mängu panema Memphis Depay, kes on viimastel kuudel olnud usin pinginühkija.

Rooney't vaevab lihtne haigus, Martial sai haiget Prantsusmaa maavõistluses Inglismaaga ja Fellainile teeb häda jalg. Ründajate järel on Unitedil probleeme ka keskväljal, kus peab matši vahele jätma talisman Michael Carrick.

See tähendab, et homme alustab ManU eest keskväljal duo Bastian Schweinsteiger - Morgan Schneiderlin, sakslane ja prantslane, kes olid osalised täpselt nädal aega tagasi Stade de France'il toimunud maavõistluses, mis oli terroristide rünnakute sihtmärgiks.

"Mida nad mulle sellest rääkinud on, on privaatne, aga ma arvan, et kõik sai öeldud," rääkis Van Gaal. "Iga inimese jaoks siin Maal oli juhtunu suureks löögiks, nii et ma ei arva, et pean räägitu avaldama. Schweinsteiger ja Schneiderlin võivad mängida, kui me juhtunut arvesse ei võta."

Kui keskväljal on hollandlasel plaanid paigas, siis ründajaid valides on Van Gaal lihtsalt sundseisus – kuigi ta ei hinda suvel klubiga liitunud Depay suhtumist just kõrgelt, on tegu ainsa põhirivistusesse kuuluva ründajaga, kes tal Watfordi vastu kasutada on.

Järgmise väravalööjana peab hollandlane meeskonda kutsuma James Wilsoni. "Wilson võib mängida, aga mitte kõik 90 minutit, sest ta ei taju hetkel mängu rütmi," rääkis peatreener.