Michael Scumacher ja Luca di MontezemoloFoto: KAI PFAFFENBACH
Kõmu
21. november 2015, 10:42

Ferrari endine president hindas Schumacheri olukorda hirmsaks

Ferrari endine president Luca di Montezemolo võttis RTLi kaamerate ees sõna ning rääkis seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri seisundist.

"Michael oli Ferrari aluseks. Nii mulle kui meie eludele. Ta oli erakordne inimene, kes isegi kõige raskematel aegadel oli absoluutne meeskonnamängija. Teda on sellises seisundis näha väga jube," sõnas ta. 

Schumacher sai 2013. aasta detsembris mäesuusatades peatrauma ja on erinevate allikate sõnul praeguseni kui mitte päris vegetatiivses seisundis, siis kindlasti voodihaige.

"See on selline olukord, kus ei teagi, kuidas käituda. Üritan meenutada koosveedetud häid hetki. Ta on erakordne piloot, mees ja sõber. Imetlen ühtlasi tema perekonna tugevust, Corinna ja ta laste, ning kuidas nad Michaelit aitavad. Südame põhjas loodan, et peagi kuuleme tema kohta häid uudiseid," rääkis ta. 

Montezemolo lisas, et praegu ilma tegeva Sebastian Vetteli karjääris on Schumacheri käsi mängus. "Esimene inimene, kes meid Sebastianiga tegelemisel kannustas, oligi Michael. Ta ütles, et ta on kiire, usaldusväärne, lojaalne!"