Spordiblogi

Nädala pluss, miinus ja ennustus | Alusalu, Zirk ja Seim (4)

LISA KOMMENTAAR

Raha, areng ja arengupeetus4. detsember 2015, 12:26
Kiiruisutamise Halli oleks tõesti Eestisse vaja. Ta võikski olla Adaveres umbes kesk-eestis, kuhu saaksid igast eestimaa nurgast kõik kes tahavad uiselda kokku sõita ja ilusa neiukese näpunäidete järgi harjutada. Vahvam oleks igatahes, kui neid jalkaplatse üle eesti igale poole topitakse. Oksele ajab juba see jalgpallu jura Pohlaku suust. Palju on eesti raha raisatud jalgpallile , tulemust ikkagi pole. Palju on kiiruistamine võrreldes jalgpalliga arenguks raha saanud siis see vahe on kolosaalne, aga ometi kõige kiuste on neiuke jõudmas tippude sekka ja teeb tohutlt kiiresti arenevaid üha uusi ja uusi rekordeid. Kiiruisutamises on areng. Jalgpallis aga pigem arengupeetus.
Kuhu visata 5 milli?23. november 2015, 12:46
Paigutada saaks tulvikkule panustades, aga visata saaks tulutult jalpallistaadionile. Ull peaks olema kui Pohlakule raha anda, ull mis ull!
Uisklemine23. november 2015, 08:43
Vahva et Eestil on selline iludusest uisukuninganna, kes suudab nii ilusalt kiiruiutada. See on igati vahva kui boonuseks on rekordid. Kiiruiutamine Eestis on eestis tõusmaks tuhast. Ennem võiks EHITADA sellise iluduse jaoks ka Eestisse kiiruisutamise halli hoopis aga mitte liialemindud jalgpalliplatse ja veel mitte millegi eest kinkida 5 milli. Peaminister ise vist uisutada ei oskagi. Saskia talle õpetada ilusat uisutehnikat, oleks vahva.
23. november 2015, 23:33
kui on ilus, on kohe vännid taustal ilastamas. kui on kõverate jalgadega, aga rikas jalgpallur, kukuvad miskipärast modellide jalad kohe laiali...
uisutajate vännidel jääbki ülle vaid oma unelmates ilastada.