Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.Foto: Aldo Luud
Korvpall
23. november 2015, 15:06

Gert Kullamäe: proovime nüüd teistpidi, analüüsime enda mängu vastaste omast rohkem

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond peab homme kodusaalis FIBA Europe Cupi alagrupiturniiri eelviimase mängu, vastaseks punase laterna osas olev Nicosia Etha Engomi. Tabeliseis näitab, et võit on juba kohustuslik.

Peatreener Gert Kullamäe on viimastel nädalatel järjest rääkinud, et meeskonna rünnak ei "jookse" nii ladusalt nagu peaks. Reedel visati koduliigas võõrsil Valga vastu 86 punkti, kolmesteprotsent oli korralik 41. Kas sellega saadi jää liikuma või ühe mängu põhjal ei saa veel suuri järeldusi teha?

Kullamäe arvab, et nii ja naa. "Iga mäng on eraldi ja algab seisult 0:0. Oleme viimastel nädalatel püüdnud panustada oma rünnakule. Analüüsime enda mängu rohkem kui vastaste oma ja loodame niimoodi ree peale saada. Päris tähelepanuta me vastaseid ei jäta, aga laias laastus püüame asju hoida teistpidi," tutvustas juhendaja tegevusplaani.

Tagasi rivis on Marek Doronin ja kui viimastel treeningutel midagi ei juhtu, saab Rock minna homsele mängule jällegi 12 mehega. Eurosarja L-alagrupis jagab Rock 2 võiduga koos Utena Juventusega teist kohta. Omavahelistes mängudes jäid tartlased plussi. Kui Rock homme võidab nulli peal olevat Küprose klubi ning Utena kaotab võõrsil täiseduga jätkavale Južnõi Himikule, kindlustavad tartlased teise koha. Kui ka Utena võidab, selgub kõik viimases voorus ning siis vajavad tartlased edasi pääsemiseks Ukrainas võitu.