BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.Foto: ARNO SAAR
Korvpall
23. november 2015, 15:34

Alar Varrak: homme on mängus au ja uhkus ning usun, et need on meeskonnal olemas

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond läheb pärast võõrsil saadud kaht nappi kaotust - Bulgaarias ja Iisraelis - homsele FIBA Europe Cupi kodumängule Sofia Lukoiliga vastu olukorras, kus peale au ja uhkuse midagi enam mängus pole.

Null tabelis tähendab, et isegi teoreetiliselt pole enam võimalik alagrupist edasi saada. Peatreener Alar Varrak ütleb, et on nõme, kui turniiritabeli seisukohalt pole sportlikku pinget enam peal. "Küll usun, et au ja uhkus on meeskonnal olemas. Et mängu tuleb küll ja küll ning keegi ei võta seda kohtumist kergemalt. Kindlasti ei taha keegi turniiri nulliga lõpetada, samuti on võimalik tabelis Lukoilist mööda saada. Teiseks tegime eelmisel nädalal kaks väga head mängu ja seda tunnet ei tahaks käest lasta," rõhutab juhendaja.

Kalev võitis teatavasti laupäeval Volgogradi Krasnõi Oktjabri 95:83 ning mõni päev varem jäi Iisraelis 66:67 alla sealse liiga tippude sekka kuuluvale Rishon Le Zioni Maccabile. "Tegime ka Iisraelis hea partii, suutsime end vabaks mängida, aga lihtsalt ei pannud viskeid ära. Venemaal oligi vahe selles, et juba panime ära. Rünnakupilt on muutunud paremaks, pallikaotusi tuleb vähem, visete suhe on paigas. Võit oli eriti hea selles mõttes, et mehed näitasid sisu - raske, paljude reisimistega periood on seljataga, aga me ei kukkunud ära," võtab Varrak viimase nädala kokku.

Millises seisus on Iisraelis vigastada saanud Marco Killingsworth, pealik veel ei tea. Koju jõuti eile õhtul ning kokkuvõtet arstide tänasest hinnangust kuuleb Varrak õhtusel treeningul.