Donald TrumpFoto: Reuters/Scanpix
Kõmu
24. november 2015, 11:45

MMA-tšempioni arvamus USA presidendikandidaadist: ta võib oma suure paksu suu kinni panna! (1)

Tänavuse aasta jooksul on Ronda Rouseyst saanud maailma kuulsaim MMA-võitleja ja see tähendab, et naise aupaistest on üritanud tükki ampsata ka teiste elualade esindajad.

Näiteks väitis USA presidendiks pürgiv ärimees ja reality-staar Donald Trump aasta algul, et Rousey peab teda heaks kandidaadiks maailma tähtsaimale ametikohale. Naine lükkas Maximi ajakirjale antud intervjuus selle väite aga ümber, mis Trumpile ilmselgelt ei istunud. Kui sportlane oli Holly Holmi poolt ringis oimetuks löödud, kirjutas mees Twitterisse: "Tore näha, et Rousey oma tiitlimatši kaotas. Sai kindlalt peksa – ta ei ole kena inimene!"

"Ta võib oma suure paksu suu kinni panna! Mul on Donald Trumpist p****i!" tuli Rousey kaitseks välja teine MMA-võitleja, iirlane Conor McGregor, kirjutab TMZ.

Tõsi, mehe väljaütlemine võis olla veidi ülepingutatud, sest kõmulehe reporter ei edastanud talle kõige täpsemat infot – McGregori sõimu osaliseks sai Trump seetõttu, et reporter väitis, nagu kahjurõõmutses Trump seetõttu, et Rousey ei soovinud enne matši Holmiga kindaid kokku panna. Tegelikult kritiseeris võitlejat selle eest tegelikult sootuks teine meelelahutusstaar, Lady Gaga.

Et Holm lõi Rousey pildituks, on kaotajal keelatud järgmised kuus kuud võistelda. McGregor usub, et Rousey saab allajäämisest aga üle ning naaseb areenile. "Hirm on edu salajane võti. Tõelised meistrid teavad kuidas sellest üle olla, see alistada ja tagasi tulla. Soovin talle kõike paremat!"