Ott TänakVideo: Teet Malsroos
Sport TV
27. november 2015, 20:35

ÕHTULEHE VIDEO | Ott Tänak jätkab M-Sport meeskonnas. Põhimõtteliselt! (6)

Rehvitootja DMACK kinnitas, et nende toetatud meeskond liitub 2016. aastal autoralli MM-sarjaga ning üheks nende piloodiks on tänavu M-Spordis sõitnud Ott Tänak. Eestlane on asjade sellise käiguga äärmiselt rahul.

"Igal juhul olen väga rahul sellega, mis meil õnnestus välja töötada ja millised võimalused mul järgmisel aastal on," kinnitas Tänak.

Saaremaalt pärit rallisõitja sõnul ei muutu DMACK-i siirdumisega sisuliselt midagi. Meeskonda juhib endiselt M-Sport.

"Iseenesest on kõik sama, ka näiteks insenerid. Küll aga on DMACKi teine eesmärk rehve arendada ja aidata tootjat areneda. See on DMACKi kõige suurem eeldus ja lootus, et aasta lõpus kuskile jõuda," hindas Tänak.

Sel aastal palju headelt kohtadelt katkestama pidanud Tänaku sõnul ei tule algav hooaeg kuidagi eelmisest pingevabam.

"Algab ülioluline hooaeg, sest 2017. aastaks on vaja korralikult pildis olla. Siis tuleb juurde uusi tiime, tehakse uusi valikuid ja sari teeb üldse läbi suure muutuse. Peame olema esirinnas, sest ainult nii on võimalik pildile pääseda, et edasi minna," ütles Tänak, kes on tuleviku suhtes optimistlik. "Kiirus oli ka lõppenud hooajal olemas ja kiirust on juurdegi tulemas, kuid nüüd on vaja see kõik ära vormistada. Mida aeg edasi, seda kindlamaks käsi muutub."