Grit Šadeiko valiti tänavu Eesti aasta naiskergejõustiklaseks.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Kergejõustik
28. november 2015, 17:21

FOTOUUDIS | Õed Šadeikod tähistasid Eatonitega tänupühi: tundub, et peame Eestit külastama, et õiget musta leiba proovida (6)

Novembri keskpaigas USAsse maailma parima kümnevõistleja Ashton Eatoni ja tema abikaasa Brianne Theisen-Eatoni treeninggruppi harjutama siirdunud Grit Šadeiko on nimekate mitmevõistlejatega hea klapi saavutanud.

Vähemalt nii võib väita, kui uskuda Eatonite tiimi Instagrami postitatud rõõmsat fotot, kus lisaks Gritile tähistab nendega tänupühi ka eestlanna noorem õde Grete, kes harjutab juba mõnda aega ookeani taga.

"Aitäh, et hoolitsete meie tütarde eest," kommenteeris fotot kergejõustikupiigade ema Deivi. Augustis Pekingi MMil seitsemvõistluses hõbemedali võitnud Brianne Theisen-Eaton vastas ema Šadeikole omapoolse viisakusavaldusega.

"Aitäh, et lubasite neil USAsse treenima tulla. On olnud vahva Griti tundma õppida ja temaga treenida. Halvad uudised... leib ei kukkunud eriti hästi välja. Tundub, et peame Eestit külastama, et "õiget" musta leiba proovida," kirjutas Theisen-Eaton. 

 

 

Bri did it. Thanksgiving Dinner = Success.

A photo posted by Eaton (@weareeaton) on