Korvpall

Lätlase kaksikduubel ei päästnud Valga/Valka meeskonda kaotusest (4)

LISA KOMMENTAAR

........................30. november 2015, 14:55
Laseme neil mängida Läti liigas.Võistkond ong selleks tehtud,et koosneks kahest linna nimest. Seal tehakse kõik üritused koos.Vaadake kui palju lätlai on mujal võistkondades.Olgu Valga-Valka ja see on huvitav. Vaadake kuipalju on eestis teised võistkonnad Valgast lätlasi ära võtnud.Lihtsalt maksavad rohkem.Näevad,et lätlased mängivad hästi ja värvatakse ära.Hea,et Kagu-Eestist üks võistkond mängib.
Riina30. november 2015, 08:26
Minu arvates ka mõistmatu moodustis.Otsustagu ära kus riigis mängivad.Veits meenutab homosid ei mees,ega naine... Ju saavad mõlemast riigist raha ja rikkad Valga ja Valka plekivad.Mis nii viga.Valga maksumaksja raha läheb -mustlastele sots .toetusteks ja lätakate kossu.Kaval lüke.
Tarts29. november 2015, 10:37
Imelik punt Valga--Valka. Eestlaste panus on suht tagasihoidlik. Kriisal 9 min ,ainult.
tubli punt30. november 2015, 01:20
See meeskond on Eesti ja Läti nii-öelda ühisprojekt. Igal meistriliiga meeskonnal peaks olema eesmärgiks jõuda võimalikult kõrgele kohale. Seda saab vaid siis teha, kui on head mängijad. Kahjuks neid häid mängijaid pole nii palju Eestis, et oleks ka Valga meeskonnal võimalik saada komplekteeritud. Niisiis võiks loobuda üldse osalemast ja meistriliiga jääks veel rohkem vaid Põhja-Eestisse. Oleks see siis parem variant? Kui ühel heal hooajal polegi enam võimalust ühtegi eestlast enda ridadesse tuua, siis tõenäoliselt on võimalus osaleda vaid Läti liigas.