Spordivaria

Talts: nüüd oleks vaja ka tõstmist riigi tasandil aidata (6)

LISA KOMMENTAAR

MM medal1. detsember 2015, 09:34
Tubli et Jaan on kõigepealt ikkagi vana spordimees. Astu Jaan samme, et mõttetutelt laristajatelt pallimängijatelt võetakse pool rahast ja antakse tõstmise arendamiseks. Kunagi oli ju üleskutse Igasse külla tõstekang. Nüüd võiks olla et igasse KOOLI tõstekang ja kehalise kasvatuse õpetajad peavad saama vastava koolituse, et noori õieti suunata. Alles tunni lõpus võib 10 min lasta korraks kossu mängida ja kõik. Samti peaksid koolides töötama tõstesektsioonid mida ta siis peaks samuti juhendama. Aitab pallimängude ületähtsustsmisest, mis kunagi ei jõua MM medalini.
30. november 2015, 19:25
kahju et Jaan on vana kommunist !
õige30. november 2015, 15:10
Tuleks teha üleskutse,et iga eesti kodanik annetaks tõstespordile pool palka ja kes sellega ei ole nõus,kuulutada rassistiks!On ju loogiline,et kogu inimkonna elu müõte seisneb tõstespordis!Üldse võiks teha sellise seaduse,kus iga kultuuri ja spordiinimene võiks igalt eesti elanikult võtta arvelt niipalju raha,kui vajalikuks peab!See oleks hooliv ja õiglane ühiskond,kes elaks loodusseaduste järgi,et kus on raibe,seal on ka parasiit!
t m30. november 2015, 12:01
JT võiks ennast rohkem positiivsele lainele häälestada,siis suudaks ta enam.Mehe kibestus on nii suur ,et ta ei suutnud isegi tublit rekordite omanikku tõstmises Karl Utsarit õnnitleda 70. sünnipäeval ja rahvusvahelise tõsteföderatsiooni kõrge autasu puhul õnnitleda.
peaks30. november 2015, 10:49
pöörduma presidendi topise poole kamina ees ning küll ka raha tuleb!
jaanus30. november 2015, 09:23
Tostmine odav spordiala . Mida siin aidata , ainult propageerida vaja .