Korvpall

Eesti korvpalliklubide pronksiheitlus: Rapla rebib eest, Tarvas on hädas (6)

LISA KOMMENTAAR

oh isver küll2. detsember 2015, 15:23
esiteks on kokkuvõtete tegemiseks kindlasti veel väga vara. Teiseks tahaks neile vilemeeste süüdistajatele öelda, ei ole veel märganud kordagi et vile oleks olnud terve mängu Rapla poole kaldu. Kohtunikud on ka kõigest inimesed ja võivad aeg-ajalt eksida, aga väitma tulla nagu kogu aeg eelistataks Raplat on totrus kuubis. Mäletan et eelmisel aastal ketrasid seda valga fännid ja üsna jõuliselt. See ei vasta tõele. Pealegi olen täheldanud, et kui kohtunik saab aru, et ta eksis, siis teeb ta tavaliselt teisele poole samuti sellise kaheldava vile mingil hetkel, et asi tasakaalus oleks. Kindlasti ei ole kohtunikud teadlikult kellegi poolt. Neil kõigil on omapärad ja näitena võiks tuua Uuehenriku, kes vilistab väga lihtsalt puuted ära, aga samas teine kohtunik laseb palju jõulisemalt mängida. Aga eks kõik meeskonnad peaks tundma ka kohtunikke sedavõrd ja arvestama iga mängu puhul ka platsil olevate kohtunikega. Nii arva mina.
lugeja2. detsember 2015, 15:22
..nii kaua kui tarvas need maricid ja teised isetsejad puterdavad ja eesti poisid pingil, siis ei saagi midagi see hooaeg loota..
2. detsember 2015, 11:42
KUUSMA. mida perset te vingerdade. kas mängima ka hakame või ei hakka. nahui. ja kõik kiiresti mängivad 100 prossenti.hurraa
Andrus ([email protected])2. detsember 2015, 08:32
Eks tuleb hakkata pihta "vilemeestest"! kuusmaat hoitakse nagu s..ta pilpapeal ja ega keegi nagu ilmselt ei taha seda vingus kiunuvat kuusmat näha, a la tehakse liiga. Samas tarvast ekl "vilemehed" vihkavad kogust hingest ja igal võimalusel vilistatakse vigu, ka siis kui vastane tegi, ikka tarvas saab. Viitsite, vaadake mõned mängud üle ja te veendute selles isegi.
Oot2. detsember 2015, 11:48
Hinga nüüd sügavalt sisse ja püüa rahuneda. Kuna sa tundud olevat Tarva fännboi siis ilmselgelt Sõbrapoisile tehakse alati liiga. Püüame ikka säilitada kaine mõistuse ja aru saada, et vilemehed ei mängi korvpalli vaid seda teevad ikka meeskonnad.
Marx2. detsember 2015, 18:41
Vaata Pärnu ja Rapla mängu, kohtunikud soosivad Kuusmaad. See on ammu juba kõigile teada. Isegi Rannula ütles et kohtunike töö jätab soovida.