Karim BenzemaFoto: Reuters / Scanpix
Spordivaria
3. detsember 2015, 23:41

Benzema kriminaaluurimise toonud seksiskandaalist: telefonis ütled vahel lolle asju!

Madridi Reali täht ja Prantsusmaa rahvusmeeskonna ründaja Karim Benzema on kriminaaluurimise all seoses koondisekaaslase Mathieu Valbuena seksivideoskandaaliga. Süüdistuse järgi on vutistaar kaasosaline väljapressimises, ent mehe enda sõnul soovis ta vaid sõpra aidata, kirjutab Blick.

Väidetavalt on kuskil olemas video, kus Valbuena seksib tundmatu noore neiuga ning mitteavaldamise nimel on 31-aastaselt poolkaitsjalt küsitud kümnetesse tuhandetesse ulatuvaid summasid. Asjasse on segatud ka Madridi Realis ühe nädala peale kordades rohkem teeniv Benzema, kes süüdistuse järgi lähenes Valbuenale ühes Prantsusmaa koondise trennis ning tegi videost ja küsitavatest summadest juttu.

Süüdistajate hinnangul aitas ründaja sellega väljapressijatele kaasa, ent tema enda sõnul olid motiivid palju siiramad. „Ma olin kuulnud, et selline video on olemas ja ma lihtsalt rääkisin talle sellest. Ma olin aru saanud, et ta juba teadis," rääkis Benzema telekanaline TF1. „Ma mainisin veel, et mul on Lyonis sõber, kes saab selles osas aidata ja küsisin, kas ta on sellest oma perele rääkinud. Selgitasin veel, et mina pöördusin sarnases asjas politseisse.

Sest miks peaks sadu tuhandeid eurosid teeniv jalgpallur aitama kaasa mõnekümnetuhandesele väljapressimisskeemile? „Ei mina ega mu kolleeg ei vaja raha! Me oleme juba aastaid väga hästi teeninud ja raha pole kunagi küsimus olnud," ajab jutt Benzema närvi.

Prantsuse prokuröride käes on aga telefonikõne lindistus, kus Benzema Valbuena situatsiooni üle nalja heidab. Reali staari sõnul ei ole see aga kuidagi väljapressimisega seotud vaid lihtsalt tema niru käitumine. „See on ainus asi, mida ma kahetsen. Ma vabandan Valbuena ja ta pere ees, aga telefonitsi ütled sa vahel lolle asju."

Prantsusmaa peaminister Manuel Valls on öelnud, et kriminaalsüüdistuse saanud Benzema ei tohiks enam kunagi Gallia kukkede särki kanda. „Mu nimi on mutta trambitud justkui oleks ma kurjategija ja see on lihtsalt kohtav," ei ole Benzema sellise arvamusega nõus.