Tyson Fury - WBA, IBF, WBO & IBO Heavyweight Champion homecoming press conference Boxing - Tyson Fury - WBA, IBF, WBO & IBO Heavyweight Champion Homecoming Press Conference - The Whites Hotel, Macron Stadium, Bolton - 30/11/15 Tyson Fury poses with his belts after the press conference Action Images via Reuters / Alex Morton Livepic EDITORIAL USE ONLY.Foto: Alex Morton
Spordivaria
4. detsember 2015, 23:33

NII SEE JUHTUS | Sport 04.12: Madridi Real väidab, et nende diskvalifitseerimine ei kehti

Nädala viimase tööpäeva põnevamad spordiuudised võivad ehk tulla IIsraelist Netanyast, kus jätkuvad lühirajaujumise Euroopa meistrivõistlused. Kuidas läheb Ralf Tribuntsovil finaalis? Kas keegi eestlastest rühib tänagi sama kaugele? Teistelt aladelt on huvipakkuv Kati Tolmoffi võitlus Rio olümpia kvalifikatsiooniturniiril Iirimaal - kas eilsele kahele võidule tuleb lisa? Ela neile ja teistele spordisündmustele kaasa koos Õhtulehega!
23:37



Tänasele spordipäevale tõmbame joone alla värske raskekaalupoksi maailmameistri Tyson Fury sõnadega: "Naise õige koht on köögis või selili (voodis – toim). See on muidugi ainult mu enda arvamus, aga köögis mulle teed tegemas – see on mida ma usun!"

Tyson, enne mõtle, mõtle veel, võib-olla tsutike veel, siis ütle!

23:04

Huvitav pööre(?) Reali saagas: klubi väidab, et karikasarja korraldaja oleks pidanud Denis Tšerõševi mängukeelust isiklikult teavitama ja kuna seda ei tehtud, on nende diskvalifitseerimine tühine! Haarake popkorn, järgnevad päevad saavad olema lõbusad!


22:58

Mul on kahtlane tunne, et Valencia uus peatreener kasutab illegaalseid internetistriime, et vaadata Salford City ja Hartlepool Unitedi karikamängu Inglismaal. Seis on 1:1.


22:53
WRC

Et küll küllale liiga ei tee, siis veel üks rallivideo, seekord Harden Paddoni testist Hyundaiga:

Hayden Paddon Flat out - Test Monte Carlo 2016

De retour des tests prè Monte Carlo 2016 de l'équipe Hyundai, voila un petit extrait des passages très généreux d'Hayden Paddon !!!N'hésitez pas à liker et partager, la vidéo complète des 3 jours d'essais arrivent ce soir avec du spectacle au programme ;)

Posted by Rallye Chrono on Friday, 4 December 2015

22:49
22:45
22:25
SULGPALL
21:44

Saja Liigas alistas Tartu 3:0 Järvamaa ja tõusis kuue võidu ja ühe kaotusega Pärnu ja Tallinna Selveriga liidrikohta jagama.

21:38


21:23

Saaremaasport.ee kirjutab, et rallisõitja Kenneth Sepp lööb tuleval nädalal kaasa Poolas Mikolajki paarisrajal toimuval M-Sport tiimi testil, kus kihutatakse R2-klassi esiveoliste Fiestadega. "Eesmärk on omandada võimalikult palju kogemusi uue autoga ja muidugi uute kontaktide loomine rallimaailmas," rääkis Sepp

21:17
KÄSIPALL

Üllatusi ei sündinud ning Eesti käsipallikarikavõistluste finaalis kohtuvad Põlva Serviti ja HC Kehra!

21:16

Manchester Unitedi fännid, kas tegu on hea või halva uudisega? Wayne Rooney peab vähemalt kaks mängu vigastuspausi.



19:45
JALGPALL
 

💪🏻👶🏼❤️💪🏽👦🏽

A photo posted by Nj 🇧🇷 (@neymarjr) on

19:42
UJUMINE

19:15
PURJETAMINE
19:13
18:43

Kahju! Teravalt alustanud Tribuntsovi jõud rauges ja finaalis peab ta leppima viimase kohaga.

18:34

Õige pea on algamas ujumisõhtu meie jaoks põnevaim hetk, Ralf Tribuntsovi finaal, ent enne on mõistlik üle kaeda, mida arvasid oma tänastest sooritustest Martti Aljand ja Pjotr Degtjarjov.

18:19
EESTI KOONDIS

Kel jalgpallifännidest sõpradele veel jõulukingid ostmata, siis siin on teie võimalus! Esmaspäeval, 7. detsembril kell 10 tulevad Piletilevis müügile esimesed 1000 piletipaketti Eesti koondise MM-valiksarja kodumängudele. Paketid on kuni kuu lõpuni saadaval soodushinnaga.

18:17
COPA DEL REY
Loe rohkem