Cristiano Ronaldo oma sõbra Badr Hari süles. Pildi allkirjaks sotsiaalmeedias: just abiellunud!Foto: Instagram / Badr Hari
Kõmu
4. detsember 2015, 14:19

Ronaldo käivat nädalas kolm-neli korda kickpoksija "kaisus"!

AASTA POMMUUDIS? Cristiano Ronaldo, kas tõesti armastad sa naiste asemel hoopis Maroko jõujuurikat? (18)

Prantsusmaa telesõu "Touche pas a mon sport" töötaja Daniel Riolo tuli välja sensatsioonilise paljastusega: end maailma parimaks jalgpalluriks pidav Cristiano Ronaldo on geisuhtes marokolasest kickpoksija Badr Hariga!

Väidetavalt sõidab Madridi Reali meeskonna portugallasest staar sageli pärast treeninguid Marokosse Hari "kaissu". Sel nädalal Hispaaniast tulnud teated räägivad Reali bosside pelgusest, kuidas mõjutab Ronaldo elustiil tema esitusi.

Riolo vihjas, et 30-aastaste Ronaldo ja Hari näol on tegemist rohkem kui lihtsalt sõpradega. Ta rääkis õhku ahminud stuudiopubliku kuuldes: Ronaldo käib nädalas kolmel-neljal korral oma äsja soetatud ja miljoneid maksnud eralennukiga Hari "kaisus"!

Hari on sotsiaalmeedias avaldanud fotosid oma puhkehetkedest koos kolmel korral maailma aasta parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldoga. Neist kuulsaimal on Hari võtnud Ronaldo enda kätele ja pannud lõbusa pildiallkirja "just abiellunud".

Ronaldol oli pikaajaline suhe venelannast kaunitari Irina Shaykiga, viimastel kuudel on teda paari pandud modellide Alessia Tedeschi ja Maja Darvingiga.