Wayne RooneyFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
4. detsember 2015, 21:08

ManU kapten jätab olulised matšid vigastuse tõttu vahele (1)

Manchester Unitedi vutitiimi kapten Wayne Rooney tegi möödunudnädalases 1:1 viigimängus Leicester Cityga viga oma hüppeliigesele ja ei saa meeskonda aidata sel nädalavahetusel liigamatšis West Hamiga ega Meistrite liiga kohtumises Wolfsburgiga.

"Tegu on väga vastiku vigastusega, mis on läinud üha hullemaks, aga me oleme lasknud tal treenida, et liigest tugevamaks muuta, mis on väga oluline," rääkis Unitedi peatreener Louis van Gaal oma kapteni seisu kohta. "Ma ei saa täpselt öelda, kaua ta väljas on, sest seda otsustavad arstid koostöös Wayne'iga. Aga ta taastusravi ja trennid edenevad kenasti."

Kapteni kaotus ei tohiks Unitedi fännidele aga liialt suurt meelehärmi põhjustada. Mitte ainult ei ole Rooney kohutavas alavormis, aga statistika näitab, et meeskond saab temata väga kenasti hakkama. Van Gaali käe all on Rooney vahele jätnud seitse liigakohtumist, neist võideti neli ja viigistati kolm.

West Hami matšist olulisem on Unitedi jaoks teisipäevane lahing Saksamaal. Wolfsburgi vastu vajatakse kindlasti võitu, sest vastasel juhul võib Moskva CSKAga madistav PSG nende teise koha ja play-offi pileti endale napsata.

Lisaks Rooneyle lisandus sel nädalal Unitedi vigastatute nimekirja ka Marcus Rojo.