Tyson Fury suuvärk ajab paljusid inimesi marru.Foto: AFP / Scanpix
Kõmu
6. detsember 2015, 18:28

JUBE MEES! Tyson Fury sarjas teda konkursilt eemaldada soovijaid: 50 000 si*apead! (4)

Mõne päeva eest seksistlike ja homofoobsete väljaütlemisega paljude inimeste pahameeletormi alla sattunud raskekaalupoksija Tyson Fury vastu on algatatud petitsioon, mille eesmärk on jubeda suuvärgiga mees BBC aasta spordiisiksuse konkursilt eemaldada.

Artikli kirjutamise hetkel enam kui 66 000 allkirja kogunud petitsiooni algatas Briti geiaktivist Scott Cuthbertson. Nagu arvata võis, pole 27aastasel Furyl säärasest ettevõtmisest sooja ega külma, kirjutab Daily Mail.

"50 000 si*apead. See on see, mis ma neist arvan," vastas Fury petitsiooni-teemalisele küsimusele. "Võin ausalt öelda, et ma ei hooli sellest BBC auhinnast."

"On miljon protsenti kindel, et minu väiksel sõrmel on rohkem isikupära kui kõigil teistel nominentidel kokku. Kõik siin riigis teavad seda." 

Kõik 12 BBC auhinna nominenti: kergejõustiklased Jessica Ennis-Hill, Mo Farah ja Greg Rutherford, tennisist Andy Murray, F1 maailmameister Lewis Hamilton, jalgpallur Lucy Bronze, poksija Tyson Fury, ratturid Chris Froome ja Lizzie Armitstead, ujuja Adam Peaty, võimleja Max Whitlock ja ragbimängija Kevin Sinfield.