Margus Hunt aktsioonisFoto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
6. detsember 2015, 23:07

PAREM HILJA... Hunt sai hooaja 12. mängus lõpuks nime statistikasse kirja!

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli meeskond võttis NFLi hooaja 12. mängus juba 10. võidu, kui "Ohio lahingus" põrmustati Cleveland Browns 37:3. Kolmandat korda sel sügisel mahtus Bengalsi koosseisu ka Margus Hunt.

Bengals kindlustas võidu hea teise veerandiga, kui 7:0 edu kasvatati 20:3 peale. Avapoolaja viimasel sekundil löödud värav jäi Brownsi jaoks ka mängu ainsaks õnnestumiseks.

Resultatiivse ründemängu taustal oli hea päev ka Cincinnati kaitsjatel, kus esimest korda sel hooajal mängis suuremat rolli Margus Hunt. Meie mees oli enne tänast vaid kahel korral Bengalsi koosseisu mahtunud ning nii esimeses mängus Brownsiga kui kohtumises Houston Texansiga oli tema panus piirdunud vaid käputäie snapide ehk olukordadega.

Täna jagus Hundile aga just teisel poolajal märgatavalt rohkem mänguaega ning mees sai põhihooaja kolmveerandi peale jõudes lõpuks ometi ka nime statistikasse kirja – kui varem oli ta mitmel korral olnud lähedal Brownsi mängujuhi Austin Davise rappimisele, siis neljanda veerandi esimeses mänguolukorras suutis ta omapäi maha murda püüdja Darius Jenningsi.

Bengalsi jaoks seni üliedukalt kulgenud hooaeg jätkub järgmisel pühapäeval, kui kohtutakse Pittsburgh Steelersiga. Võidu korral kindlustab Cincinnati endale koha play-offis.