FC Levadia esimene trennFoto: Alar Truu
Jalgpall
7. detsember 2015, 13:04

GALERII | Levadia alustas uue juhendajaga treeninguid, ettevalmistustsüklis ka Hunt ja Kruglov

FC Levadia esindusmeeskond alustas täna hommikul Maarjamäe treeningkompleksis uute juhendajate Sergei Ratnikovi ja Urmas Hepneri käe all hooaja ettevalmistusega. 

Tuulistes oludes tegid hooaja esimese treeningu kaasa ka Rimo Hunt ja Dmitri Kruglov, kes kiikavad jätkuvalt piiri taha. Eelmisel hooajal Kasahstanis Kõzõlorda Kaisaris mänginud Hunt sai lõppenud liigahooajal kirja 22 mängu, mille jooksul lõi kõigest ühe värava. Kas karjäär jätkub ka Kasahstanis, ei mallanud ründaja veel öelda.

Eelmise hooaja alguses üheaastase lepingu sõlminud poolkaitsja Kruglov teeb enda sõnutsi Levadiaga trenni nii palju kui saab, kuid hoiab siivsalt pilku ka välismaistel pakkumistel. 

Küsimärgi all on ka Ingemar Teeveri jätkamine. Möödunud hooajal 24 väravat löönud meistriliiga edukaim ründaja võttis mõtlemisaja, käis Aasias puhkamas ning arutleb veel, kas soovib platsile naasta.

Tänast treeningut jälgis ka endine Levadia kasvandik Igor Morozov, kes oli viimati Ungari kõrgliigas Debreceni hingekirjas. Morozovi taasliitumine Levadiaga on võimalik, kuid klubi tegevjuhi Sergei Hohlov-Simsoni sõnul veidi kaugemas tulevikus. 

Uute meestena on testimisel Tammeka kasvandik Kevin Rääbis ja eelmisel aastal Narva Transis mänginud Vlassi Sinjavski. Meeskonnast lahkusid Sergei Pareiko, Taavi Rähn, Kaimar Saag, Juuso Laitinen, Artjom Rahmanov ja Omar El Hussieny.

Aasta lõpuni rassivad levadialased vaid trenni teha, esimene ametlik treeningkohtumine peetakse 15. jaanuaril EJL hallijalgpalliturniiri raames FC Infonetiga.