Jamie VardyFoto: Reuters / Scanpix
Kõmu
7. detsember 2015, 17:26

HELDENE AEG! Inglise liiga staarründaja isa ei teadnud eelmise nädalani oma pojast ööd ega mütsi (1)

Ilmselt pole olemas (Inglise) jalgpallifänni, kes tänavuse Premier League'i hooaja valguses ei teaks, kes on Jamie Vardy. Nii jahmatav, kui see ka ei tundu, siis kuni möödunud nädalani ei teadnud Leicester City staarründajast ööd ega mütsi mehe lihane isa.

Ent see pole must huumor, vaid elu. 52aastane lihttööline Richard Gill sai alles möödunud nädalal - kui Inglise ajaleht Mail on Sunday mehega Vardy asjus konktakteerus - teada, kui kuulus tema poeg on. "Olen uskumatus hämmingus," vahendab Gilli sõnu Daily Star. "Kuni eelmise nädalani ma polnud isegi kuulnud Jamie Vardy nime, rääkimata sellest, et ta on mu poeg."

"Ma pole väga suur jalgpallisõber, kuid nüüd kavatsen tulemustel ja Jamie karjääril silma peal hoida," lubas Gill, kes jättis Jamie ema Lisa maha, kui poeg oli veel väike beebi. "Kahju, et asjad ei kulgenud teisiti. Ent Jamie ema ja mina olime väga noored ning katkestasime igasuguse suhtluse pärast lahkuminekut.

Keeraksin hea meelega aega tagasi, kuid see pole võimalik. Kui Jamie tahaks minuga kohtuda, siis see oleks suurepärane, ent mõistan, kui ta ei soovi minuga mingit tegemist teha. Igatahes oli fantastiline teda mängimas näha," lisas laupäevasel Swansea - Leicesteri mängul käinud Gill.

28aastane Vardy on tänavuse Inglismaa kõrgliiga hooaja tõeline komeet. Tema nimel 15 kohtumisega 14 väravat, sealhulgas sahistas ta vastaste väravavõrke 11 järjestikus mängus, mis on uus liiga rekord.