Gary NevilleFoto: JOSE JORDAN
Meistrite liiga
8. detsember 2015, 15:07

Neville proovib Valenciat Meistrite liigas edasi aidata vana nipi abil

Kuigi Gary Neville siirdus Valencia klubi etteotsa alles eelmisel nädalal, on ta juba laineid löömas. Nimelt lasi britt treeningväljakutele paigaldada lainurkkaamerad, et treener saaks korraliku ülevaate väljakul toimuvast. 

Meistrite liiga alagrupi viimaseks mänguks Lyoniga valmistuv Valencia tegi eile kodustaadionil trenni ning Neville lasi treeningut korralikult ning võimalikult suures plaanis filmida. Neville rääkis septembris Sky Sportsile antud intervjuus, et kaamera on väga kasulik, olles ühtlasi seda kasutanud Inglismaa kõrgliiga mänge vaadates ning hiljem teles kommenteerides. 

"Paljud inimesed vaatavad mängu, aga nad tegelikult ei näe seda. Esimesed 20 minutit vaatan suure kaamera pilti. Siis tulen võib-olla tagasi teleri ette ja vaatan mängupilti. Sa näed mängu teise nurga alt, täpselt nagu oleksid sa treener!"

 

Valencial tasub Neville'i õpetustele loota, sest Meistrite liigas ollakse enne viimast vooru alagrupis kolmas. Hispaania klubi peab play-offi jõudmiseks alistama Lyoni Olympique'i ning samas lootma, et Peterburi Zeniit võidab või viigistab Gentiga.