Daniel Sturridge Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
9. detsember 2015, 12:36

Liverpooli tähtründaja sai jälle vigastada!

Liverpooli vutimeeskond on tänavu pidanud 23 matši. Daniel Sturridge, kes peaks klubi ründeliini vedama, on neist kaasa löönud vaid kuues. See arv lähinädalatel ei suurene, sest inglane on taas vigastatud. BBC koostatud statistika põhjal on Sturridge viimase pooleteise hooaja jooksul saanud platsil käia vaid 24 mängus Liverpooli 81st.

Mullu tegi Sturridge kaasa veidi vähem kui kolmandiku hooajast, sest teda segasid reie, sääre ja puusaprobleemid. Viimase tõttu käis ründaja selle aasta mais ka noa all ja oli loota, et tänavuseks aastaks on vigastused saanud ajalooks.

Ent võta näpust. Sturridge lõi suvel kaasa Liverpooli esimeses kolmes liigamängus, enne kui ta taas kahekuulist puhkust vajas – seekord põlve ning labajalamuredega. Selle ajaga vahetus ka klubi peatreeneri ning uus loots Jürgen Klopp teatas resoluutselt, et Sturridge peab õppima tegema vahet tema lihtsal (aga mitte mängimist takistaval) ja tõsisel valul.

Viimased poolteist nädalat oli mees lõpuks mänguvormis – vahetusest sekkujana sai ta 20 minutit mänguaega 1:0 võidumängus Swansea üle, tema kaks väravat aitasid liigakarikas 6:1 alistada Southamptoni ning Klopp tõi ta 62. minutil mängu 0:2 kaotuses Newcastle'ile.

See viimane pooletunnine pingutus osutus Sturridge'ile aga liigseks! Mees venitas lihast ja saab paar nädalat taas jalga puhata. 26. detsembril kohtub liigas 8. kohta hoidev Liverpool liidri Leicester City'ga.