Jose Mourinho mängueelsel pressikonverentsilFoto: Matthew Childs
Jalgpall
9. detsember 2015, 18:40

Jose Mourinho: Chelsea omanik pole mingi tuulelipp, seega ma vallandamist ei karda

Mahlaka kõnepruugiga Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho esitas enne täna peetavat Meistrite Liiga otsustavat vooru järjekordse enesekindla tiraadi.

„Roman Abramovitš teab väga hästi, mida ma klubi jaoks teinud olen," ütles Mourinho. „Ega ta muidu poleks mind kahel korral tagasi kutsunud ja pakkunud mulle mitmeaastast lepingut."

„Olen optimistlik tüüp, olen teinud klubis palju head ja Abramovitš saab väga hästi aru, milline on minu tase, seega – vallandamist ma ei karda," lisas Mourinho.

„Vaadates selle hooaja kehvasid tulemusi, eriti Inglise liigas, võib muidugi süüdistada ainult treenerit. Aga võib-olla tuleks tähelepanu pöörata ka mängijatele, kes iga nädal mängivad kehvemini, kui nende tegelik tase võimaldaks. Samuti võib ju rääkida sellest, et üsna mitmed kohtunike otsused on tehtud meie kahjuks. Kahvatu hetkeolukorra eest ei kanna vastutust vaid üks inimene – ehk siis mina," ütles Mourinho.

Chelsea kohtub täna G-alagrupi viimases voorus kodumurul Mourinho endise tööandja Portoga. Mõlemal meeskonnal on 10 punkti, aga kohta 16 parema seas veel mitte, sest nende selja taga on 8 punkti kogunud Kiievi Dinamo. Seega – tuleb tuline matš, sest kaotaja võib välja langeda.

Chelsea ja Porto kohtumine algab otseülekandena Viasat Sport Balticus kolmapäeval kell 21.35, mängu kommenteerivad Mart Mardisalu ja Indrek Kannik.