Foto:
Jalgpall
10. detsember 2015, 12:18

Kas loosiratas tekitab Meistrite liiga play-off'is ka mõne surmapaari?

Jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniir on lõppenud ning esmaspäeval loositakse UEFA peakorteris Nyonis play-off'i esimese ringi paarid.

Moodustati kaks tugevusgruppi, kriteerium oli enam kui lihtne: alagruppide võitjad ühes ning teise koha saanud meeskonnad teises grupis. Küll on loosimisel kolm kitsendust: esiteks ei tohi 1/8-finaalis sattuda kokku samas alagrupis mänginud ning teiseks sama riigi meeskonnad. Kolmandaks ei loosita kokku Venemaa ja Ukraina esindajaid Peterburi Zeniti ja Kiievi Dinamot. UEFA õnneks pole edasipääsejate seas mõnda Türgi - kel samuti suhted Venemaaga sassi läinud - klubi...

Esimene grupp: Barcelona (tiitlikaitsja), Madridi Real, Wolfsburg, Madridi Atletico, Manchester City, Müncheni Bayern, Londoni Chelsea, Peterburi Zenit.

Teine grupp: Paris SG, Eindhoven, Lissaboni Benfica, Torino Juventus, AS Roma, Londoni Arsenal, Kiievi Dinamo, Gent.

Realiga ei saa PSG nüüd kokku minna, aga kui tema vastaseks tuleks näiteks Barcelona või Bayern, oleks tegemist tõelise surmapaariga. Loosimine algab esmaspäeval kell 13 Eesti aja järgi, kaheksandikfinaalid mängitakse tuleva aasta veebruaris-märtsis.