Volgogradi klubi mängiv president Dmitri Gerassimenko.Foto: vtb-league.com
Korvpall
10. detsember 2015, 12:45

MIDA VEEL? Klubi president viibis korvpalli EuroCupi mängus väljakul üle 33 minuti!

Volgogradi Krasnõi Oktjabri korvpallimeeskonna president Dmitri Gerassimenko armastab ka ise aeg-ajalt väljakul käia, kuid seni on see juhtunud mõne minuti kaupa. Eilses EuroCupi kohtumises oli tema mänguaeg aga 33.20, meeskonna suurim!

Oktjabr oli edasipääsulootuse juba kaotanud, jäänud ilma ka kõigist hooaega alustanud välismaalastest (põhjuseks kodusaali puudumine, esimese mehe lahkumise värvikas kirjeldus SIIN) ning nüüd tahtis Gerassimenko ilmselt järele proovida, mis tunne on sel tasemel peaaegu terve mäng väljakul rassida. Ilmselgelt polnud tegemist peatreener Kirilo Bolšakovi otsusega.

Gerassimenko arvele kogunes 2 punkti (visked 4/1), 4 lauapalli, 3 pallikaotust, 4 isiklikku viga ja efektiivsusreiting -2, meeskond kaotas võõrsil Istanbuli Galatasarayle 76:103. VTB Ühisliigas ka Kalev/Cramole kaotanud meeskonnas jätkavad ainult venelased, võõrjõuna hangiti hiljuti Ukraina kodanik Maks Konate.

Oktjabril on F-alagrupis enne viimast vooru 1 võit ja 8 kaotust. Kõigil ülejäänud Venemaa klubidel on ses sarjas edasipääs juba kindlustatud, sajaprotsendilises rivistuses jätkab Hispaania.

Edasipääsu taganud meeskonnad: A-grupist Bilbao, Trento ja ekskalevlase Scott Machado koduklubi Oldenburg, B-grupist Gran Canaria, Reggio Emilia ja Ludwigsburg, C-grupist Valencia, Zaragoza ja Veneetsia, D-grupist Saloniki Aris, Kaasani Unics, Trabzonspor ja Banvit, E-grupist Peterburi Zenit, Saraatovi Avtodor ja Szolnok ning F-grupist Galatasaray, Klaipeda Neptunas ja Nižni Novgorod.