Maailm

Inimõiguslased: pagulaskriisi põhjus on solidaarsuse puudumine (40)

LISA KOMMENTAAR

???? 11. detsember 2015, 19:00
Põhjus on hoopis poliitikutesüüdimatu kutsumine Euroopasse, mis pani massid liikuma ning väheteadlike majandusmigrantide arvamus, et siin ootavad neid pudrumäed ja piimajõed ja seda kasutab ära inimkaubandus, mis loobib meelehead arvatavasti EL ja MTÜ-de suunas.
Tegelikult ka11. detsember 2015, 18:29
Amnesty International oleks võinud nendele õnnetutele kondoome jagada. Kõigil oleks rahulikum...
!12. detsember 2015, 00:08
See oleks kasutu tegevus. Ükski endast lugupidav ja religioosne moslemimees seda nagunii otsa ei paneks. Seda talle soovitada tähendaks teda hingepõhjani solvata. Sest nende usu järgi spermaga ei mängita, iga doos peab minema asja ette. Kondoomi kasutav või pihku lööv moslemimees satuks kohe teiste põlu alla.
Laste arvukus pole neile probleemiks. Sest suurimad autoriteedid, nende oma mullad ja imaamid õpetavad - annab Allah elu, küll annab siis ka toidu! (kas või gjauride toiduabi kujul) Peaasi on ainult agaralt Allahit paluda ja mošeele ohverdada. Sest siis saab kõik kenasti korda. Mitte asjatult muretseda. Tee muudkui lapsi ja palu 5 korda päevas Allahit.
A.H.11. detsember 2015, 17:52
"Inimõiguslased" pangu ennast põlema, debiilikute kari.
11. detsember 2015, 15:16
Inimõiguslased,11. detsember 2015, 12:42
Põhja Konn11. detsember 2015, 11:07
"Sõjapõgenikest lapsed" soome kalmistul lõbusalt aega viitmas: http://mvlehti.net/2015/12/10/muslimit-irvivat-vainajia-suomalaisella-hautausmaalla-video/ . Õige, eksperdid, kõik nad tuleb valimatult Euroopasse vastu võtta! Hoolimata sellest, et paljud neist avalikult põlastavad kultuuri, kuhu rottidena ronivad.
?????11. detsember 2015, 11:03
Efektne foto. Aga mida see laps seal nii energiliselt hüüab? Vahest ehk et Allahu akbar!!!?? Ega ei imestakski, kui seal ISIS-e juures juba 10-aastased poisikesedki lubavad ja tõotavad Allahi nimel omaenda käega Obamal pea maha raiuda. Usk on selles keskaegses kultuuris esmase tähtsusega.
mari11. detsember 2015, 06:56
Pagulaskriisi algpõhjus on ülerahvastatus ja madal haridustase antud idamaistes riikides.
jah11. detsember 2015, 10:52
Ja inimõiguslased, kes teevad kõik, et see massliline migratsioon ja uppumised jätkuksid.
kuule sina realist10. detsember 2015, 20:08
oled idioot voi palju neid suurlasi pogeneb loe mis ahvid jooksevad alusta afgaanid iraak jne
Realist10. detsember 2015, 18:52
Pagulaskriis ei tulene sallimatusest, vaid poliitikute valearvestustest. Poliitikud ei suuda eristada põhjust tagajärjest ja püüavad võidelda tagajärgedega, likvideerimata põhjusi. Mida rohkem Venemaa, Prantsusmaa, Inglismaa, Saksamaa ja USA pommitavad Süürias, seda rohkem sealt põgeneb rahvast (pagulasi). Süüria väga intensiivse pommitamise asemel peaksid poliitikud üheskoos väga kiirelt leidma võimalusi Süüria sõja lõpetamiseks - sellisel juhul on ka pagulaskriis kas just lausa olematu, siis vähemalt oluliselt vähem põletav.
.10. detsember 2015, 18:39
Amnesty International võib oma jutuga kuu peale kerida.
Alustaks sellest, et kõigest sada aastat tagasi oli kõigis nendes tänapäeva problemaatilistes riikides valgete kogukond, kes üritas arendada majandust, põlluharimist, tegeles usueluga, anti kooliharidust, arstiabi ja kõike seda, mis inimesele eluks vajalik.
Siis kuulutati kõik see tegevus koloniaalpoliitikaks, alustati mässamast, tapeti valgeid, "natsionaliseeriti" majandus, tükeldati ja jagati rahvale ülesharitud põllumaad, kristlus keelustati, ja alustati "iseseisvat" elu.
Ei saadud aga sellega hakkama.
Nüüd siis joostakse tormi oma endiste "orjapidajate" juurde.
Teiseks--see elujõuliste meeste kari on ju kodumaa reeturid ja desertöörid.
Kes peab nende kodumaal vabaduse ja demokraatia kätte võitlema? NATO?
Võoks ikka ise oma hea elu nimel esialgu kasvõi relv käes võidelda.
Ei ole kohe mitte tõsiselt võetavad need rahvasteränded.
Ajalugu.10. detsember 2015, 18:05
Elu ei suutnud pe.se keerata ei komud ega natzid kuid idioot Merkel tegi seda ometigi. Kujutage elu ette üheskoos selle lärmava värdjasolgiga. Nagu tänavale astud on see tropp juba sind ahistamas-ÕUDNE TULEVIK.
veteran10. detsember 2015, 17:41
Selle kriisi ainus põhjus on kuulipildujate puudumine Euroopa piirilt, uskuge- mitte ainsatki põgenikku poleks üle tulnud, kui piiridel mingigi kontroll oleks. See jant kellelegi ikka ropult kasulik.
Reality10. detsember 2015, 17:32
Ainus väljapääs Euroopale oleks olnud immigrantide invasiooni peatamaiseks null-tolerants.
Nüüd on see suures osas juba maha magatud ja hakkame elama ebakindlas ning ohtlikus Euroopas.
Oodates11. detsember 2015, 11:12
järgmist kristallööd...
QQ10. detsember 2015, 16:43
Pagulaskriisi põhjus on see kui teised riigi sekkuvad teiste riigi asijatesse ja lähevad sinna ''demokraatiat'' viima ja uusi riigi juhte paika panema!!! Riikides kus enne oli rahu ja polnud sõda on peale ''demokraatia'' saabumist kaos tappetakse üksteis nii kus saavad. Ma küsiks kas see ongi see demokraatia mida USA ja teised nendesse riikidesse viivad?!?!? On riike kuhu see nii öelda demokraatia ei sobi nagu osad moslemid ütlevad neil pole vaja demokraatiat. Olid need ''diktaatorid'' mis nad olid aga vähemalt olid nende riikides rahu (polnud sõda) parem las olla need ''diktaatorid'' kui sõda ja tapmine.
fox10. detsember 2015, 15:43
kas eestlast enam ei tunnistatagi inimeseks meiel surub keegi vägisi vööraid tuppa
10. detsember 2015, 18:11
Ei, fašistide jaoks ei ole keegi inimene peale nende eneste.
ka seadustest on plaanis inimõigused eemaldada, et mõrtukad saaks karistamatult genotiidi läbi viia. 7 miljonit üleliigset inimest maailmas ei tekita sinus küsimust, kes täpsemalt on siis üleliigsed?
https://www.youtube.com/watch?v=z8seHuhMgcw&ab_channel=TheAlexJonesChannel
xxxx10. detsember 2015, 20:36
Kui neegrid sünnitavad 10 last siis miks minult ja minu lapselt tuleb raha ära võtta et
neegrilapsi toita.See meenutab seda staliniaja demokraatiat.Kui noored moslemimehed
jooksevad kodust ära siis kas eesti poisid peavad nende kodumaal demokraatia
eest võitlema samas kui põgenikud tasuta hüvesid naudivad ja valgeid tüdrukuid
vägistavad.
Suurimad parasiidid 10. detsember 2015, 15:15
Amnesty International ongi üks nendest organisatsioonidest , kes külvab viha aasialastes ja aafriklastes valge kristliku Euroopa elanikkonna vastu . Kui võtta kogu see rahva , mida saavad Amnesti Internationali ja teiste INIMÕIGUSORANISATSIOONIDE töötajad palgana kätte ja jagada see kriisipiirkondadesse toidu ja humanitaarabina , oleksid probleemid lahendatud . Amnesti International on näiteks süüdi terroriaktides Pariisis ja mujal , kuna KAITSEB terroriste , võitleb nende kohtuliku karistamise vastu ja keelab neid Euroopast välja saata .
T.Mets10. detsember 2015, 14:57
Pagulaskriisi põhjuseks on kotrollimatu mssiline siginemine islamiusu maades. Kunagi seda ülemäära pajunemist Hiinas piirati ühelapse seadusega, kuid mine proovi seda mslemite juures rakendada, ei läheks läbi.Moslemitel Idasse tungimist takistab juba eesolev inimmüür ja jääbki ainus väljapääs tung Põhja, Euroopasse, kus inimõiguslased Merkeliga eesotsas neid lilledega vastu võtavad
Viha Kõne Saunas10. detsember 2015, 14:43
Kallid #inimõiguslased#- jätke PALUN see VIHAKÜTMINE ühiskonnas!
Kõige vihakõnelejamad olete te ""tolerandsed" ISE! Palun kuulake, vaadake, lugege iseendi avaldusi, uuringuid, väljaütlemisi ja lootusi-ootusi TEISTELT ja teiste, ERINEVATE kohta ja te isegi peaks kahvatuma milline VIHA sealt paistab.
Tolerastid- saage kõigepealt natukenegi TOLERANDSEKS ja siis tulge teisi õpetama ja tegelikult AHISTAMA!
Kodanikel õiguslastel napib endal solidaarsust10. detsember 2015, 14:13
Me võiks teha eksperimendi . kõigile õiguslastele kehtestatakse lisamaks sissetulekult ja tulu läheks siis vaestele pagulastele. Need, ke pagulasi ei toeta maksu maksma ei pea, sest nemad solidaarsusest ei hooli. Kui parasiitide popuytamine on teatus rahvaosa erahobi, siis on õiglane, kui nemad oma hobid ise kinni maksavad ja oma elu mugavuspagulaste teenimisele pyhendavad ja kontorites istumise asemel töötavad pagulaskekskustes kjliendirteenindajatena ja maksavad selle lõbu eest veel pealegi.
Praegusel juhul aga käituvad õiguslased enam kui küüniliselt10. detsember 2015, 14:17
Tahavd inimesi aidata aga aitama peaved neid tyegelikult teised - oma maksurahaga või reaalse tööga kuskil pagulaskeskuses või põgenikelaagris, samas kui õiguslased istuvad oma kontorites-korterites ja hõõruvad käsi, sest ports sooja õhku on toodetud, näpuga näidatud ja sedaviisi maailma ka paremaks tehtud. Mis sests, et teiste raha ja aja arvelt.
JEEP10. detsember 2015, 13:51
Solidaarsus solidaarsuseks.Aga mulle ei meeldi pealetükkivad lärmakad, räpased ja kõike ära sittavad idamaalased. Kes sülitavad minu poole,kui a sealiha söön. Mulle ei meeldiks, kui minu naisele peksa antakse, sest et ta rannas bikiinide väel ""Alahi teotavalt ja ebasündsat" päevitab, et mu tütar mingite murjanite poolt ära vägistatakse j.n.e. Või et minult midagi ära varastatakse.
sry10. detsember 2015, 18:21
miinus läks kogemata :)
Alar110. detsember 2015, 13:51
Kas peame ka solidaarsusest neid õhku laskma ja nende naisi vägistama? Minu arust käitumegi solidaarselt - Nemad vihkavad meid ja solidaarsusest vihkame meie neid ka!
arvamus10. detsember 2015, 13:50
Miks peaks palehigis töötav eurooplane pidama ülal laisklevat aafriklast ja tahaks näha, kuidas neid on võimalik eurooplase moodi tööle sundida ilma vägivallata. Räägitakse, kuidas siin hoogsalt tööle hakkavad, millegipärast ei näinud Aafrikas ühtegi, kes oleks rabanud tööd teha, kõik mängivad töötegemist.
!!!!10. detsember 2015, 13:47
Sõditud on juba vähemati 4-5 tuhat aastat. Ja alati on kaasnenud purustusi, tapmisi ja vägivalda. Põhjus on selles, et on neid, kes neid seekord sõjale jalgu jäänuid endale kostile kutsuvad. Et tulge, tulge kallid 800 tuhat külalist. Söödame, joodame, paneme soojale asemele magama! Ravie, aitame, pühime tagumendigi puhtaks!
Juhtus aga nii, et hea muretu elu kutse peale hakkasid liikuma miljonid. Ja et nendega liitus vee mitu miljonit võlts-sõjaõgenikku. Kes võltsdokumentidega, kes väidab, et on oma paberid sõjas kaotanud.
Name10. detsember 2015, 13:47
Ei, pagulaskriisi tekitaksid ajuinvaliidid, kes arvavad, et oma väikse-noku-eesmärkide upitamise nimel võib süütuid kõrvalseisjaid nottida.
nothing new here10. detsember 2015, 13:36
ja ikka läbi lillede ja udu jutt sellest kuidas pagulasvood ei tohiks katkeda..
Kuulge solidaarsed10. detsember 2015, 13:36
On jah,tapavad seal üksteist sajandeid juba,ei oska koos elada,ainult tapavad ja eurooplased siis muudkui potitavad neid.Palju on maailm aafrikat aidanud??? Küll juba sellest jamast,aastaid käib jama,Liibanon,Gaza,Afganistan....see on neil harjumuseks saanud.Vahest aitab juba,kui ise end ei aita,ei aita sind mitte keegi!!!
oumaigad10. detsember 2015, 13:32
No palun minge ütlege seda siis aafriklastele ja lähis-idas elavatele rahvastele, et olgu ükskord ometi üksteisega solidaarsed ja lõpetagu see kuradi nottimine ja puuslike pärast kisklemine. lollikari, mitte inimesed.
no 10. detsember 2015, 13:30
euroopa peaks sulgema oma piirid horisontaalses suunas liikumiseks aga jätma nendele MURJANITELE vabavaliku vertikaalses suunas põgeneda
MIS üleb teile Põhiseadus ja inimese õigus Oma riigis elada:10. detsember 2015, 13:21
Kuulake kõik Eesti riigi -- INIM--ÕIGUSLASED !
LUGEGE KOLM KORDA LÄBI PÕHISEADUS JA TEHKE SEDA KA RIIGIKOGU EES.
SIIS EHK SAAKSIME ARU ---MIDA OOTAB OMA ISADEMAA INIMENE ,,
TEGELIKULT OOTAB KAITSET VALITSUSELT --AGA KANNATAB KURADIMA PIKALT ;
et siis10. detsember 2015, 13:06
Niiöelda pagulaskriis on tegelikult rahvusvahelise solidaarsuse ja vastustustunde kriis.
Äkki ikka on tegemist sellega, et mingid tegelased avastasid ülihea rahateenimise võimaluse. Vedades ühtesid ullikesi teiste ullikeste juurde.
Indrek210. detsember 2015, 13:10
Ega asjata Itaalia minister ei ähvardanud, et "pöörame paadid Liibüasse tagasi!" See võttis ilmselt nii mõnelgi käed värisema, rahavoog ju katkeb.