Reali tagamängija Sergio Llull.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
11. detsember 2015, 17:50

TÄNA EUROLIIGAS: Kas Madridi Realile lüüakse hingekella?

Euroliiga korvpalliturniiril saabub tiitlikaitsjale Madridi Realile täna tõehetk - kui Münchenis kaotatakse sealsele Bayernile, võib TOP 16 uks suure tõenäosusega nende ees kinni prantsatada.

Real oli Bayerni vastu juba koduväljakul peetud avaringi mängus suures hädas, kuid tänu Jaycee Carrolli suurele kolmepunktiviskele pääses tulemusega 101:99. Nüüd on kaks vooru ennne alagrupiturniiri lõppu A-grupis Istanbuli Fenerbahcel 6 võitu, Himkil, Bayernil ja Belgradi Crvena Zvezdal 4, Realil ja Strasbourgil 3.

Veel kohtuvad täna Strasbourg - Himki ja Fenerbahce - Crvena Zvezda. Kui Real täna kaotab ning Crvena Zvezda suudab Istanbulis võtta üllatusvõidu, olekski Madridi kuninglik klubi üks voor enne lõppu konkurentsist väljas. Koha jagamine Himki või "surnud ring" Himki ja Strasbourgiga ei päästaks, sest seni on Real kaotanud neile kokku kõik kolm omavahelist mängu.

Veel kohtuvad täna Zagrebi Cedevita - MIlano Emporio Armani (B-grupp), Ateena Panathinaikos - Zielona Gora Stelmet (C-grupp) ja Moskva CSKA - Istanbuli Darüssafaka (D-grupp).