Talisport

Suusakoondise peatreener: Kümmeli ebaõnnestumine ajab mind segadusse (7)

LISA KOMMENTAAR

mihkel14. detsember 2015, 09:59
Kõrvalseisjana on raske aru saada, mida see treener nii hästi valdab, et ilma temata meie suusatajad hakkama ei saa? MK-l on tore võistlemas käia, aga seni, kuni Põhjamaade FIS-i võistlustel ei suuda meie suusatajad (nii mehed kui naised) sõita stabiilselt esikümne piirimaile, pole loota MK-lt punktikohti.
Suusaliidu "restart" ei õnnestunud. Paar ego said vist küll rahuldatud, aga tulemusi see ei muuda. Eestis on puudus treeneritest, kellel oleks "uus hingamine". Põhjamaadest on selliseid võtta, kuid siis jäävad ju "omad joped", kes vajalikul hetkel õiges suunas kätt tõstavad tööta.
Ei usu seda, et meie noorsportlased ja ka endised tipud ei taha treenida, või oleme juba geneetiliselt nii viletsad. Harilikult teeme lihtsalt valesid asju hästi ja tulemus on näha.
Mis,Mis14. detsember 2015, 07:16
Mis küll lahti Eesti suusatajatega???No nii nadid nad pole küll enne olnud.Ma ei mõtle esikohti,kuid nad on tagantpoolt viimased.Pidid ju nii head olema,kui hooaeg peale hakkas. Pildis pole nad üldse,ei saa isegi teada millisesse riietuses esinevad.
...13. detsember 2015, 23:11
No kui ametit pole, aga süüa tahaks, siis ole kasvõi 109 s, peaasi, et kõht täis ja katus peakohal...
Vaatleja,13. detsember 2015, 22:35
Mis mees see treener küll on, mind ei aja Kümmeli ebaõnnestumised enam ammu segadusse, isegi teiste meie suusatajate omad mitte, see on ju asjade loomulik seis, purakas on kogu aeg kusagil, aga kus? Seda ei tea keegi, ainult oodatakse ja loodetakse, et küll ta nüüd tuleb, aga võta näpust, ei tule!
HEI!13. detsember 2015, 18:34
Ja kas meile oli siis sellist treenerit tõesti vaja,keda ajab isegi Kümmeli ebaõnnestumine segadusse.Arvan et kiiremas korras oleks vaja selline mees treeneriks,kes pidevalt segaduses ei oleks.Treener peaks ikka normaalne mees olema.
thtu13. detsember 2015, 19:13
Asi polegi enam treeneris,kui ikka annet pole siis tee või tina,aga maailma 10 hulka jõudmiseks aint trennist ei piisa!
Jaan13. detsember 2015, 18:11