Jose Mourinho.Foto: Andrew Yates
Jalgpall
15. detsember 2015, 10:47

Liigahooaega kohutavalt alustanud Chelsea loots Jose Mourinho: mängijad on mu tehtud tööd reetnud

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho rääkis pärast eilset 1:2 kaotust Leicester Cityle, et mängijad on tema tehtud tööd reetnud.

Chelsea on Premier League'is 20 klubi konkurentsis hetkel madalal 16. kohal ning esimesest 16 mängust on saadud juba üheksa kaotust. Muide, väljalangemistsoonist on Chelsea hetkel ühe punkti kaugusel.

Ehkki 52aastane portugallane tunnistas, et Leicester vääris võitu, oli tal nii mõndagi oma mängijatele öelda. "Ma ei usu, et nad võiksid arvata: oleme tippmängijad ja superstaarid. Pallurid peaksid vaatama Sunderlandi ja Norwichi poole ja ütlema: oleme nende tasemel," sõnas Mourinho.

Näiteks ka Madridi Reali ja Milano Interit juhendanud mees jätkas, et ta polnud eile mängijatega rahul, kuna nad eirasid tema Leicesteri kohta treeningutel andud hoiatusi. "Tunnen, et mu tööd on reedetud. Töötasin selle mängu nimel treeningutel neli päeva ja leidsin neli liikumist, mille järel Leicester palju väravaid on löönud. Eile löödi meile väravaid just kahest sellisest situatsioonist. Aga ma rääkisin seda kõike mängijatele," lõpetas Mourinho.