Ilu ja mood

ILUKOOLI ADVENDIKALENDER | Millisest moereeglist peaksid nii naised kui ka mehed Kristjan Kasearu meelest kinni pidama? (8)

LISA KOMMENTAAR

Tähelepanek16. detsember 2015, 16:19
Mehed kes kannavad huule all karva tuusti annavad märku,et on naiste perse lakujad.Jälgige hästi temal võib nina sisse olla ka tätoveeritud lilla täpp.
mees16. detsember 2015, 16:00
Minuarust on kõige jubedam , kui naisel on küüned lõigatud otsast teravaks nagu kullinokk ja kui need küüned veel krussi on tõmmanud, on vaatepilt üsna jube, ükskõik kui ilus naine on. Kui sulle ikka pole antud pakse küüsi, siis ära neid ka pikaks kasvata.
Naine parimates aastates.16. detsember 2015, 14:40
Ei saa sellistest mehe hakatistest aru,ainult jutt oma plaadist mis peaks kunagi valmima ei midagi muud.Ei ole mingisugust mehelikkust,et mingid elu plaanid.Näitaks maja ehitada või mida iganes,Ainult pead noogutada mh hh hhh,möh möh,plaat peaks ikka valmima.Sarnane padariga kes oli ka aastaid suure kasupojana,sai kuidagi jalad alla.Inimestel mingisugust haridust,eluplaane,kuidagi ära vireleda nagu tõnis mägi rumalate naiste turjal.Mõtetud inimloomad.
torusiil16. detsember 2015, 14:20
Midagi hirmsamat kui ihuvärvi sukkpüksid ei pidavat näiteks olemas olema Mart Müürisepa arvates...Ei teagi kohe,kas mõtelda o m a peaga või kellegi teise peaga. Ja miks sarjata vastajaid,kui küsib ajakirjanik?Öelda on ju igalühel midagi,miljon varianti, ja vastataksegi!
puberteet16. detsember 2015, 11:00
kes ise ei oska laulda, näidelda ammugi, tuleb õpetus sõnu jagama
kass16. detsember 2015, 10:50
Ei saa öelda et ta mingi spets oleks aga üritab öelda et palun ärge pange selga kaks numbrit väiksemaid riideid et saledam välja näha...viisaka noormehena ei ütle ta otse et ärge riietuge nagu maksavorstid....mis on jumala õige...
jep16. detsember 2015, 12:26
aaa, tegelt kaa ma ei saanud mitte midagi aru tema soovitusest. Mida ma nyyd pidingi tegema :D hea, et sa ära seletasid. yhesõnaga idee oli tal ärge kandke vale numbriga riideid. Selge! ei kanna enam :D Viiasakalt saab alati öelda, kui sõnavara on avar ja mõte töötab. Kui kipub olema selline ahtrakene mõtlemine ja sõnavara ja napp siis on raske öelda viisakalt ja siis on raske yldse midagi öelda :D kristjan vist see viimane varajant :)
hm16. detsember 2015, 10:33
Ah et spetsialist tuli välja, no-noo...