Gert Kullamäe.Foto: ALDO LUUD
Korvpall
16. detsember 2015, 09:00

Gert Kullamäe pärast euromängu: võita saanuks parema viskepäeva korral (1)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kaotas eile õhtul eurosarja teise ringi avamängus Prantsusmaal sealsele Chaloni Elanile 67:76, peatreener Gert Kullamäe sõnul on tulemuses omajagu pettumust, aga mäng pakkus ka positiivset.

"Kurb, et kaotasime. Hoidsime hammastega kinni ja tahtsime alustada vahegruppi võiduga, mis oleks edaspidiseks väga hea tunde andnud. Aga võtame siit ka positiivset kaasa – langesime võideldes ja usun siiralt, et seda vahet on võimalik kahe mängu kokkuvõttes kodus tagasi mängida," rääkis Kullamäe Rocki pressiteenistusele.

"Kaitses poolel oli head rohkem kui halba – nad panevad stabiilselt üle 90 punkti mängus ja ses osas suutsime neid täna ohjeldada. Lauas tegid meile massi ja jõuga ära, aga poisid võitlesid ja püüdsid kõvasti. Rünnakul saime nende kaitsega hakkama ja leidsime päris head viskekohad. Kripeldama jäävad aga viskeprotsendid (20 kolmesest tabas 4 - toim). Et selliseid häid tiime väljas võita, peab meil olema keskmisest parem viskepäev.

Petrukonis on ka varem näidanud, et ta saab tugevate karude vastu korvi all hästi hakkama ja täna õnnestus tal hästi. Hea, et Brian Harper ka oma kümme minutit ära tegi. Ise oleks ta kindlasti rohkem tahtnud, aga arvestades et ta pole meiega poolteist nädalat koos treeninud, siis ei tahtnud teda täna pikemalt kasutada," võttis Kullamäe pikkade tegevuse kokku.

Karolis Petrukonis kerkis 16 punkti ja 12 lauapalliga Rocki parimaks, Janar Talts lisas 14 silma ja 5 korvisöötu ning Gert Dorbek vastavalt 11 ja 6. Chaloni meeskond noppis ründelauast koguni 18 palli Rocki 11 vastu.

Sama grupi teine mäng peetakse täna, kui Cantu FoxTown võtab vastu pühapäeval VTB Ühisliigas BC Kalev/Cramo käest sugeda saanud Krasnojarski Jenissei.