Õhtulehe videointervjuu Ragnar Klavaniga pärast Saksamaa karikasarja 1/8-finaali FC Augsburg - Dortmundi Borussia.Video: Ott Järvela
Sport TV
17. detsember 2015, 00:48

ÕHTULEHE VIDEO | Klavan duellist Aubameyangiga: ta on ikka paras rakett!

FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan tõdes pärast Saksamaa karikavõistluste 1/8-finaalis Dortmundi Borussia käest saadud 0:2 kaotust, et vastane oli parem ja vääris võitu.

"Teisel poolajal sai püssirohi otsa. Esimesel poolajal mängisime kaitses hästi ja kompaktselt, aga investeerisime ka palju energiat. Vaheaja järel sai jõud jalgadest otsa ja nii ta läks," sõnas Klavan.

Duellist hooaja 27. värava löönud Pierre-Emerick Aubameyangiga rääkis Klavan nõnda: "Aubameyang on kindlasti väga hea mängija. Kiiruse poolest ikka paras rakett - kui hiljaks jääda või valesti ajastada, siis on ta läinud. Tänaseski mängus oli üks-kaks momenti. Temaga peab kogu aeg väga valvel olema. Ei ole midagi öelda - need numbrid ei valeta."

Vaata, mida rääkis Klavan laupäevase viimase mängu kohta Hamburgiga, Augsburgi meeskonnale fännide poolt osaks langenud erakordsest tänust, Bundesliga koha kindlustamisest ja kevadistest matšidest Liverpooliga.