Kolmapäevases matšis Dortmundi Borussiaga tuli Ragnar Klavanil taltsutada Euroopa väravakuninga arvestust juhtivat Pierre-Emerick Aubameyangi.Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
18. detsember 2015, 06:00

Bundesliga on põhiline, Liverpool magustoit

FC Augsburg võõrustas kolmapäeva õhtul Saksamaa karikavõistluste 1/8-finaalis Dortmundi Borussiat ja kaotas 0:2. Avapoolaeg oli mäng võrdne ja seis 0:0, ent teise keskel lõi Borussia viieminutilise pausiga kaks väravat, neist esimese autoriks Pierre-Emerick Aubameyang, kelle jaoks oli tegu sel hooajal juba 27. väravaga 26 mängus.

Augsburgi hooaeg jätkub seega kahel rindel – Bundesligas ja Euroopa liigas. Kui viimases ootab veebruaris 1/16-finaal Liverpooliga, siis meistrivõistlustel lõpetatakse laupäevase matšiga Hamburgis sügisring ning jätkatakse jaanuari teises pooles.

"Kindlasti on Bundesliga kõige tähtsam. Minimaalselt oleme august väljas (oktoobris oli Augsburg viimasel, nüüd 13. kohal – toim), aga pikk ja raske kevad ootab ees. Liverpool on magustoit, aga senine hooaeg näitab, et kui mängime hästi ühes sarjas, siis läheb hästi ka teises," seadis Ragnar Klavan paika prioriteedi.