Gregor Arbet Kalevi kaptenina eile karikat vastu võtmas.Foto: Alar Truu
Korvpall
21. detsember 2015, 13:35

Josh Boone'il puus valus ja säär läks krampi

Peaga vastu väljakut kukkunud Gregor Arbet puhkab täna kodus (1)

Eile Eesti korvpallikarikavõitjaks kroonitud BC Kalev/Cramo meeskond ei saanud hakkama kadudeta, sest viimase veerandaja keskel palus Gregor Arbet end pingile vahetada.

Arbet kukkus teise poolaja alguses mänguolukorras peaga tugevalt vastu väljakut. Ta vahetati pingile, kuid ilmus varsti uuesti väljakule. "Ega ma täpselt näinud, kui tugevalt ta kukkus. Ta ise ütles, et kõik on korras ja võib väljakule tagasi minna," selgitas peatreener Alar Varrak, miks saatis Arbeti uuesti lahingusse. "Neli-viis minutit enne lõppu palus Gregor aga, et ma ta välja võtaks. Tal hakkas halvem, pea käis ringi."

Saaremaalt tagasi sõites rõhutas arst Arbetile, et ta magaks end rahulikult välja, aga kui täna ka halb on, peab minema haiglasse uuringutele. "Eks Gregori pea veidi paks on, valu on kergelt edasi lâinud kaela ja selga. Eile arstiga konsulteerides arvas too, et sümptomite järgi midagi väga tõsist pole. Täna on meeskonnal vaba päev ja Gregor puhkab terve päeva voodis," rääkis Õhtulehele mängija elukaaslane Ly Siht.

Eile pärast mängu longanud Kalevi tsenter Josh Boone'il ei tohiks midagi eriti tõsist viga olla. "Tal valutab puus, millele ta kukkus mõne nädala eest Kaasani Unicsiga peetud mängus. See tahab lihtsalt rahu saada. Mängus Rockiga tõmbas tema säärelihas krampi," rääkis Varrak. Ta lisas, et töö uue eesliinimehe värbamiseks on intensiivne ning loodab, et see toob lähiajal ka tulemuse. "Siililegi selge, et seitsme mehega mängisime ainult selle ühe mängu eile."

Kolmapäeval kell 16.30 võtab Kalev VTB Ühisliigas vastu Euroliiga tippklubide sekka kuuluva Himki.