Michael SchumacherFoto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
22. detsember 2015, 11:21

Ajakiri: Schumacher saab taas kõndida! Kehm: vastutustundetu spekulatsioon! (7)

Saksamaa ajakiri Bunte kirjutab täna, et peaaegu kaks aastat tagasi suusaõnnetuses ränga peatrauma saanud seitsmekordne F1 maailmameister Michael Schumacher saab taas kõndida.

Bunte viitab vormelilegendi perekonnale lähedalseisvale allikale, kes on ajakirjale rääkinud, et Schumacher saab tänu taastusravile paari sammu kaupa kõndida. "Ta suudab lisaks ka oma kätt tõsta," väidab allikas.

Sakslase mänedžer Sabine Kehm, kes pole Schumacheri tervise kohta viimasel ajal uut infot jaganud, lükkas Bunte arvamuse aga koheselt ümber: "Kahjuks peame me viimaste meedias avaldatud väidete valguses selgitama, et väide, nagu suudaks Michael taas liikuda, ei vasta tõele. Selline spekulatsioon on vastutustundetu, sest võttes arvesse tema vigastuse tõsisusi, on privaatsus talle väga oluline. Kahjuks annavad sellised uudised paljudele inimestele võltslootust."

Vaatamata Kehmi sõnadele rõhutab väitega välja tulnud Bunte, et nende allika info on korrektne ja täna ilmunud ajakirja müügilettidelt ära ei korjata.

Michael Schumacher suusatas 2013. aasta 29. detsembril Meribeli suusakuurordis väljaspool märgistatud radu ning kukkus peaga vastu kivi, mistõttu oli pikalt koomas. Vormelilegendi praeguse seisundi kohta pole palju teavet ja pessimistlikumad uudised räägivad lausa vegetatiivsest seisundist.