Mattias Käit.Foto: TIINA KÕRTSINI
Jalgpall
22. detsember 2015, 22:43

17aastane Mattias Käit tähistas koondisekutset väravaga Inglismaal!

Täna karjääri esimese kutse Eesti A-koondisesse pälvinud 17aastane Mattias Käit tähistas suurt päeva nagu jalgpallurile kohane - väravaga.

Inglismaa esiliigaklubi Fulhami U21 meeskond kohtus täna Brightin and Hove Albion klubi eakaaslastega ning 79. minutil vahetusest sekkunud Käit viis meeskonna vaid kolm minutit hiljem 3:2 juhtima. Mäng lõppes siiski 3:3 viigiga.

Pärast A-koondisesse kutsumist sõnas Käit soccernet.ee-le: "Loomulikult see kutse oli minu jaoks väga meeldiv üllatus. Ma olen selle nimel palju vaeva näinud ning väga ootasin A-koondise kutset."

ETV-le antud intervjuus märkis Käit, et loodab selle hooaja jooksul Fulhami põhimeeskonnas debüteerida: "Loodan kas see aasta või järgmine aasta Championshipis (Inglismaa esiliiga - toim) debüüdi teha. Miks mitte saada juba selle aasta lõpus või hooaja lõpus pingile, äkki ka platsile. Eks näis, tuleb samamoodi edasi treenida ja väga palju vaeva näha."

Viimati lõi Käit Fulhami U21 meeskonna eest värava 19. novembril, kui tehti 2:2 viik Aston Villaga. Käiti toonast väravat saad vaadata siit (eestlase tabamus teeb seisuks 1:1 ja algab video 18. sekundist: