Brandis Raley-Ross (arhiiv)Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
23. detsember 2015, 18:33

Alar Varrak: Brandis Raley-Ross lahkub meeskonnast (2)

Pärast Himkiga peetud Ühisliiga mängu teatas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak, et meeskonnast lahkub Brandis Raley-Ross.

Raley-Ross ei saanud täna sekundikski väljakule. Varrak tõdes pressikonverentsil, et mõnes olukorras olnuks tal meest vaja, kuid juba enen mängu oli sõlmitud kokkulepe, et ta täna enam ei mängi ning pärast jõulupuhkust meeskonanga ei liitu.

"See on klubi ja mängija kahepoolne kokkulepe", ütles Varrak. "Ta ei öelnud mulle konkreetset klubi, kuhu läheb, aga minu teada Eestist väljapoole."

Varrak lisas, et nüüd hakatakse Raley-Rossi asemele ka tagaliini uut mängijat otsima. "See peaks olema lihtsam kui eesliiini mängija hankimine. Loodan, et saame ühe eesliini mängijaga peagi kaubale. Mees on välja valitud ning praegu käib klassikaline ping-pong raha küsimuses."

Kalev/Cramo jõulupuhkus kestab kolm päeva, pühapäeval koguneb meeskond taas treeninguks. Cramo järgmine kohtumine on 29. detsembril Raplaga. Selleks ajaks loodab Varrak vähemalt ühe mehe juurde tuua. Järgmine Ühisliiga mäng on Cramol 3. jaanuaril Riia VEFiga.