Karl-Romet NõmmFoto: Alar Truu
Jalgpall
24. detsember 2015, 12:29

Norra tippklubis testimisel käinud 17aastane väravavaht: ootan, millal tagasi kutsutakse

Novembri lõpus nädal aega Norra tippklubi FK Moldega treeninud U19 jalgpallikoondise väravavaht Karl-Romet Nõmm sõnas, et tal läks Norras hästi.

"Tegin nädal aega esindusvõistkonnaga trenni, nüüd pean ootama, millal tagasi kutsutakse," sõnas Nõmm eile Õhtulehele. Ta täpsustas, et potentsiaalne tagasiminek oleks jaanuaris lõpus või veebruari alguses.

17aastane puurivaht lisas, et Norra kolmekordne meisterklubi jättis talle hea mulje. "Kõik oli väga professionaalne. Kui ma trenni läksin, siis kõik tulid end tutvustama. Pärast trenni astus treener (Ole Gunnar Solskjaer - M.T.) ligi ning sõnas, et ütle ainult, kui sul midagi vaja on, me anname."

Molde juhendaja, legendaarse Norra koondise ja Manchester Unitedi ründaja Ole Gunnar Solskjaeri kohta jagus Nõmmil vaid häid sõnu. "Ta oli nagu meie: sõbralik ja viskas nalja. Kui oli vaja, siis tegi kurja häält, aga niisama õiendamist ei olnud," iseloomustas Nõmm.

Moldest kutset ootav puurilukk sõnas, et muid pakkumisi (ei Premium liigast ega välismaalt) tal praegu laual pole. "Isegi kui pakutaks [Premium liigast], siis ilmselt ei läheks. Viljandi kindel eesmärk on tagasi kõrgliigasse tõusta. Arvan, et teeme selle tembu ära," sõnas Nõmm.