Kõmu

Schumacheri advokaat: avalikkusel pole õigust saada infot tema terviseseisundi kohta (8)

LISA KOMMENTAAR

s.....30. detsember 2015, 17:35
Mõtlen ka, et milleks varata infot. Kas on parem kui tuleb igasuguseid infokilde mis polegi tõesed. Ta kuulus inimene ikkagi või vähemalt oli ja tal fänne jagub/jagus kõvasti ja kes siiani ootavad uudiseid tema kohta. Võiks ju mida öelda. Aga noh see nende asi. Loodan siiski, et paraneb teme olukord, ükskõik mis seisundis ta siis hetkel on.
Enamust, ka mind see ei huvitagi30. detsember 2015, 13:54
leheneegritele meeldib seda omastele valusat teemat urgitseda.
Mingi austus peaks ka olema!
kas30. detsember 2015, 13:47
selleks peab advokaat olema et sellist tarkusetera suust välja ajada saaks??? maailm muidu mõtles ja tahtis ja pidas õigeks, et haiget filmiks online kaamera netis ja all jookseks diagnoosid ja muu info. ja polegi seda õigust? vaat kus lops. tänud advokaadile silmade avamise eest.
Juhan30. detsember 2015, 12:29
Ta on väga hea sportlane ja vöiks ikka natuke kirjutada,kuidas tal läheb,et poleks igasugu jutte.Loodame,et saab ikka tervemaks
Ja selle tulemusena 30. detsember 2015, 11:27
..hakataksegi igasuguseid jutte välja mõtlema, millede õigeks seletamise peale kulub palju rohkem aega ja närve, kui see, kui asjadest konkreetne ajakohane ülevaade antakse. Kumb on parem?
Mooramaa Mees30. detsember 2015, 11:04
kui gladiaator esineb, siis üldsus pappigu piletite eest. See papp teeb tõelise tegija rikkaks. Siis üldus on teretulnud. Aga nüüd , kui p..se majas, siis pannakse üldsusele vastu vahtimist !
Ju^tt30. detsember 2015, 14:48
ju jumala öige..mees on muidugi hea tegija omal alal aga kuulsuse ja rikkuse ikkagi fännide arvelt teeninud..vöiks vähemalt nii paljugi austust olla ,et inimestele tött rääkida. Ma ei saa aru miks peab seda varjama..fakte see ju ei muuda ja keegi koju trügima ei hakka,Mage värk igaljuhul..sellegi poolest head paranemist !
karukusti30. detsember 2015, 16:41
fänne oli ainult raja äärde vaja- nüüd kui elu enam nii roosiline pole, ei tohi enam teada kuidas tal läheb!