Jalgpall Sillamäel.Foto: TEET MALSROOS
Jalgpall
2. jaanuar 2016, 10:25

Meistriliiga jalgpallisats kaalus klubi sulgemist!

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel 5. koha saanud Sillamäe Kalevi president Aleksandr Starodubtsev ütles klubi kodulehe aastalõpu ülevaates, et eurosarjast väljajäämise tõttu kaalus ta klubi sulgemist!

"Teades seda, mis juhtub siis, kui jääme 4. kohast allapoole, informeerides sellest ka peatreenerit ja meeskonda - millised mõtted mul said olla? Ma ei salga, et jutt käis klubi sulgemisest. Me tõepoolest kaalusime varianti kutsuda esile pankrot ja alustada uuesti esiliiga kaudu. Kõik seetõttu, et eurosarjast väljajäämine tekitab rahakotti 200 000 euro suuruse augu. Hiljem siiski otsustasime, et leiame mingi väljapääsu. Põhimõtteliselt on see leitud ja arvan, et viime kõik selle loogilise lõpuni.

Meie eelarve on alati olnud stabiilne ja on ka tulevikus. Kuid asi on selles, et ehitasime tulevikuplaanid arvestusega, et meil on see 200 000 eurot. Meil on veel väike lootus - võita Eesti karikas. See ongi järgmiseks hooajaks hea eesmärk. Oleme juba veerandfinaalis ning peame looma meeskonna, kes oleks võimeline karika võitma ja pääsema Euroopa liigasse," rääkis Starodubtsev.