Ragnar KlavanFoto: Teet Malsroos
Jalgpall
7. jaanuar 2016, 15:25

Klavani jõulud olid paraku kurvad

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani jõulupühad möödusid paraku kurvalt: päev enne jõululaupäeva suri tema vanaisa.

Klavan naases pühadeks kodumaale ning lootis ka haiglas viibinud 80aastast vanaisa  külastada, kuid vähk sai enne võitu. Päev pärast "Spordiaasta tähtede" galat läks jalgpallur matustele. "Puhkus ei olnud just kõige toredam," tõdes Klavan ajalehele Augsburger Allgemaine.

3. jaanuaril saabus Klavan tagasi Augsburgi ning alustas treeningutega. Esmaspäeval tehti neile fitnesstestid, selja taga on ka neli harjutuskorda. „Lihased on kanged, aga see on normaalne," sõnas ta ning rõhutas, et puhkus kulus igati ära. „Pärast karikamängu Dortmundiga tundsin teisel poolajal, et olen lihtsalt väsinud. Puhkust oli igatahes vaja."

Kuigi Augsburgi hooaeg algas tõeliselt halvasti ja Bundesligas paikneti pikalt viimasel kohal, saadi eelmise aasta lõpus end käima. Viimane kaotus saadi 8. novembril, pärast seda teeniti neli võitu ning viik. 23. jaanuaril kohtutakse Saksamaa liigas Berliini Herthaga.

„Meie lähtepositsioon on korralik, aga kohe, kui esimesed viis mängu hästi ei lähe, oleme jälle taga. Seepärast on käesolev nädal ja treeninglaager meile nii vajalikud. Saame jätkata täpselt sealt, kus pooleli jäime."