Jalgpall

Aivar Pohlak: pikas perspektiivis tahab Flora Bundesligat "vallutada" (4)

LISA KOMMENTAAR

mko8. jaanuar 2016, 15:29
see on ikka väga pikk perspektiiv,no nii 100 aastat,aga ikkagi perspektiiv.respekt.kui teed kiiremini,teen välja.
tu oeh8. jaanuar 2016, 15:16
hmm...Nimeta siis teistest klubidest neile meestele noori asendusi, kel näed järgmist valiktsüklit silmas pidades paremaid variante.
Baranov kehva? KAMS kehva? anti-Flora prillid palun eest võtta, ootan objetiivsemat ja läbipaistvamat kommentaari. ööö sina või?
to tu oeh8. jaanuar 2016, 22:07
Vaata ikka Kamsi passi ka 85 selle aja peale hakatakse karjääris otsi kokku tömbama... kahjuks, Kink vöeti vähemalt SJK-s jutule, jube perspektiiv. Pohlaku suunal on aga iva sees, kui see vaid vilju kandma hakkaks.
oeh8. jaanuar 2016, 12:34
Päris kurb Flora promo artikkel öihtsalt... Asjalikke mehi ikka väga vähe nende hulgas. Sappinenist võibäkki asja saada, kui Flora tagumiku lakkumisest loobub ja hakkab oma peaga mõtlema. Teised mehed selles nimekirjas ikka väga nõrgad. See, et nad Floras olemise eest Koondisesse on kutsutunud ei tee neid paremaks mängijateks.
Rootsi mängus tootsid Baranov ja Gussev stabiilselt prahti. Frolov oli tühi koht ja kogu platsil viibitud aja peale äkki 2 söötu suutis ette poole lükata. Prosa on küll tubli, aga vigastused on tema karjäärile siiski märkimisväärse jälje jätnud. Jürgensonile kuluks klubivahetus ära kasvõi Eesti siseselt - hetkel tema nime taga ka pigem promo rohkem kui sisu.
Varasemalt on Flora ka väsimatult Allikut üritanud suruda Koondisesse ja see mees ikka täiesti tühi koht. Kams sama lugu.
Üldiselt jään optimistlikult objektiivsemat ja läbipaistvamat EJLi juhtimist ootama ning unistan ka objektiivset jalgpalli alast ajakirjandust.